Penicilinski sok?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Penicilinski sok?
Pre svega moram reci da sam obisla sve teme na forumu u vezi toga, ali nisam nasla ono sto meni treba. Isla sam kod doktora kako bih primila injekciju (jugocilin 1 600 000 i dexason) i posle par sekundi, eventualno minut osetila blagu mucninu. Za 3-5 min javilo se jako zujanje u usima i nista nisam mogla videti. Ne znam da li je od straha, ali kao da me nesto gusilo. Onda sam se onesvestila i nekih stvari se ne secam. Dr kaze da sam se tresla. Medjutim, svraba i crvenila nije bilo. Pritisak mi je bio 90/50. Odmah su mi dali adrenalin i poslali da snimam srce i primam infuziju. Posle 1h bilo mi je malo bolje i pritisak je bio 120/60. Tamo su pitali odakle znam da sam alergicna na penicilin iako je sestra to napisala i skroz me zbunili, pa me zato zanima da li je ovo bio penicilinski sok ili je mozda od vrucine. Moram da dodam da sam bila 10-ak min u toj prostoriji, pa tek onda primila injekciju. Nije bilo ljudi i bilo je prijatno (mislim na vazduh).
Re: Penicilinski sok?
Moguce je da je pencilinski sok, ali moglo bi biti i od dexason-a, veca sansa je da je penicilinski sok.
tesko je rekonstruisati o cemu je rec - s obzirom na zujanje u usima, moguce je da se radilo o nedovoljno rastvorenim cesticama peniclina a ne o alergiji, u svakom slucaju ovakva rasprava je od akademskog znacaja - vi se prema svim vazecim preporukama vodite kao alergicni i penicilinu ne treba da se izlazete! nemojte raditi alergijske probe na peniclin, pogotovo ne negde privatno.
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Bas sam htela pitati za alergijske probe. Mada, posle onog "mraka" koji je trajao, cini mi se, citavu vecnost se ne smem ni usuditi. Pomislila sam da cu zauvek ostati slepa.drbgd napisao:tesko je rekonstruisati o cemu je rec - s obzirom na zujanje u usima, moguce je da se radilo o nedovoljno rastvorenim cesticama peniclina a ne o alergiji, u svakom slucaju ovakva rasprava je od akademskog znacaja - vi se prema svim vazecim preporukama vodite kao alergicni i penicilinu ne treba da se izlazete! nemojte raditi alergijske probe na peniclin, pogotovo ne negde privatno.

Tek sam sada uzela u obzir dexason, posto ste to napisali. Ima slicnih nezeljenih efekta i simptoma penicilinskog soka.Jelisej napisao:Moguce je da je pencilinski sok, ali moglo bi biti i od dexason-a, veca sansa je da je penicilinski sok.

Снежо, ако имаш финансијских могућности, препоручујем ти др Поповића који се између осталог бави ЕПТА методом. Може видети да ли имаш алергију, а можда је чак може и излечити.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца