pedijator
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
pedijator
cao ja sam elena imam 37 godina i petoro dece starija 16 god a najmladj aleksa 8meseci .moje pitnje je posle porodjaja dobila sam jake aritmije i lekar mi dao da pijem brozepan 1.5 mg jedno dnevno i verapamil 80mg 3puta dnevno i ako dojim reko je da pijem slobodno pijem al me strah za bebu sta vi misli te da prekinem dojenje i dal cemu biti nesto od brozepana strahm meje za bebu pozdrav 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm
@liqsxa
pa i ja imam aritmije i isto sam dobila verapamil pp(preporucio mi je endokrinolog, kardiolog se slozio da moze) i nisam nikako prekidala dojenje... meni pomogne i 1/4 verapamila i ne koristim ga svaki dan....
sto se tice bromazepana ...meni su cak u trudnoci davali bensedin od 2 i posle sam ga isto po pp uzimala, i s tim su se slozili i ginekolog i endokrinolog...
iskreno, vas lekar ima najbolji uvid u vase stanje i mislim da je to stvar poverenja doktor pacijent...
kod mog deteta je sve u redu i recimo imali smo situaciju da mu je dojenje spasilo zivot...vasa je konacna odluka
pa i ja imam aritmije i isto sam dobila verapamil pp(preporucio mi je endokrinolog, kardiolog se slozio da moze) i nisam nikako prekidala dojenje... meni pomogne i 1/4 verapamila i ne koristim ga svaki dan....
sto se tice bromazepana ...meni su cak u trudnoci davali bensedin od 2 i posle sam ga isto po pp uzimala, i s tim su se slozili i ginekolog i endokrinolog...
iskreno, vas lekar ima najbolji uvid u vase stanje i mislim da je to stvar poverenja doktor pacijent...
kod mog deteta je sve u redu i recimo imali smo situaciju da mu je dojenje spasilo zivot...vasa je konacna odluka
pedijator
znam i ja sam pila sa ostlom decom dok sam dojila hvala bogu zdravi i pravi malo me plasijo brozepan da od toga nebude nesto al lekar zna sta radi nadam se.kako su tvoje aritmije koliko ti traju i dal imas preskanja srca vidim i ti pijes verapamil i pomazeti meni ne nekad hvala za lep odgovor
elena

-
- Aktivan član
@liqsxa
kao prvo da ti cestitam na petoro dece...ja sa ovim jednim jedva izlazim na kraj...svaka tebi cast
moje aitmije su zbog stitne zlezde...nekad se uzlupa, nekad preskace....uglavnom sto se preskakanja tice, pijem uvece sumeci magnezijum, a jedno vreme sam pila sok od paradajza casu uvece casu ujutro i bilo mi je ok...nisam ni imala potrebu da uzimam lek...ali kada mi se uzlupa srce onda nesto moram da uzmem....
kao prvo da ti cestitam na petoro dece...ja sa ovim jednim jedva izlazim na kraj...svaka tebi cast

moje aitmije su zbog stitne zlezde...nekad se uzlupa, nekad preskace....uglavnom sto se preskakanja tice, pijem uvece sumeci magnezijum, a jedno vreme sam pila sok od paradajza casu uvece casu ujutro i bilo mi je ok...nisam ni imala potrebu da uzimam lek...ali kada mi se uzlupa srce onda nesto moram da uzmem....
pedijator
koliko ti imas godina izvini sto pitam kad su ti otkrili stitnu zlezdu ja treba da radim ovi dana hvala na pohvali ja imam cetiri cerke i petije sin moja zelja
super su deca najstarija ima 16 godina najmladji 8 meseci lepoje to al ja izgubi volju za zivot plasim se aritmije preskakanja srca da neumrem tog mometa eto sta ja misli sta imas ti decak ili devojcica koliko je stara puno ti hvala na lepe reci .

-
- Aktivan član
ja imam problem sa stitnom od moje 26.god.....nekad pravi haos u organizmu,ali tesim se ima i gorih stvari
nemoj toliko da se opterecujes sa preskakanjem srca, desava se to svima i neces umreti od toga....najgore je kad sebi ubacis tog crva u glavu pa ti ne da mira,pa samo nesto kopas, trazis, ne mozes da se opustis , znam sve znam....mislim da znam sta ti se desava, to su ta divna stanja posle porodjaja.. kakva su ti ranija iskustva...ako te jos nesto zanima posalji mi pp

nemoj toliko da se opterecujes sa preskakanjem srca, desava se to svima i neces umreti od toga....najgore je kad sebi ubacis tog crva u glavu pa ti ne da mira,pa samo nesto kopas, trazis, ne mozes da se opustis , znam sve znam....mislim da znam sta ti se desava, to su ta divna stanja posle porodjaja.. kakva su ti ranija iskustva...ako te jos nesto zanima posalji mi pp
-
- Aktivan član