Peckanje pri mokrenju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Spencer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 27, 2009 10:10 pm

Peckanje pri mokrenju

Post od Spencer »

Naime, kada mokrim, u poslednja dva dana me pecka zavrsni deo uretre. Na spoju uretre i glansa postoji neka sluzokoza koja je vezana za kozicu penisa. E, leva strana te kozice mi je malo uvecana i crvenija i imam utisak da sam uspeo da lokalizujem sa koje me strane pecka (leve). Da li ovo moze biti nadrazaj ili bi mogla biti rec i o nekoj infekciji? Kako se nalazim u inostranstvu do ponedeljka, nisam u mogucnosti da posetim lekara, pa zato postavljam pitanje na forumu. Da li je moguce da na neki nacin ublazim ovo neprijatno peckanje dok ne budem otisao lekaru? Hvala unapred
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Re: Peckanje pri mokrenju

Post od MACHINE »

Mazi Kanesten-om
Spencer napisao:Naime, kada mokrim, u poslednja dva dana me pecka zavrsni deo uretre. Na spoju uretre i glansa postoji neka sluzokoza koja je vezana za kozicu penisa. E, leva strana te kozice mi je malo uvecana i crvenija i imam utisak da sam uspeo da lokalizujem sa koje me strane pecka (leve). Da li ovo moze biti nadrazaj ili bi mogla biti rec i o nekoj infekciji? Kako se nalazim u inostranstvu do ponedeljka, nisam u mogucnosti da posetim lekara, pa zato postavljam pitanje na forumu. Da li je moguce da na neki nacin ublazim ovo neprijatno peckanje dok ne budem otisao lekaru? Hvala unapred
Spencer
Novi član
Novi član

Post od Spencer »

To je isto to i Cansen??? Imao sam kandidu, ali mi se nikada nije manifestovala ovako. Hvala ti puno, probacu u svakom slucaju. Pozz :wink: :wink:
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

da to je isto sto i kansen.
Spencer
Novi član
Novi član

Post od Spencer »

Jao, sad mi se leva strana spoljnog dela uretre (vec pominjane sluzokoze) bas prilicno upalila i pojavile su se 2-3 bele tackice na njoj. I dalje me pecka kad zapocinjem mokrenje. Jel moguce da je ovo kandida. Inace, Kansen uvek nosim kao prvu pomoc, pa sam i zapoceo terapiju istim. Hvala na odgovorima. Pozz
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Moguca je gljivicna infekcija, posebno ako si na nekoj vodi na letovanju. Kansen takodje deluje i na neke sojeve bakterija a ne samo na mikoze
Korisnikov avatar
jelenaa1985
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm

Post od jelenaa1985 »

uz to pij dosta tecnosti ili caj od brusnice, uvin caj(ako si u mogucnosti)....u svakom slucaju i 1,5-2l vode dnevno ce biti od pomoci...
Odgovori