Peckanje pri mokrenju
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Peckanje pri mokrenju
Naime, kada mokrim, u poslednja dva dana me pecka zavrsni deo uretre. Na spoju uretre i glansa postoji neka sluzokoza koja je vezana za kozicu penisa. E, leva strana te kozice mi je malo uvecana i crvenija i imam utisak da sam uspeo da lokalizujem sa koje me strane pecka (leve). Da li ovo moze biti nadrazaj ili bi mogla biti rec i o nekoj infekciji? Kako se nalazim u inostranstvu do ponedeljka, nisam u mogucnosti da posetim lekara, pa zato postavljam pitanje na forumu. Da li je moguce da na neki nacin ublazim ovo neprijatno peckanje dok ne budem otisao lekaru? Hvala unapred
Re: Peckanje pri mokrenju
Mazi Kanesten-om
Spencer napisao:Naime, kada mokrim, u poslednja dva dana me pecka zavrsni deo uretre. Na spoju uretre i glansa postoji neka sluzokoza koja je vezana za kozicu penisa. E, leva strana te kozice mi je malo uvecana i crvenija i imam utisak da sam uspeo da lokalizujem sa koje me strane pecka (leve). Da li ovo moze biti nadrazaj ili bi mogla biti rec i o nekoj infekciji? Kako se nalazim u inostranstvu do ponedeljka, nisam u mogucnosti da posetim lekara, pa zato postavljam pitanje na forumu. Da li je moguce da na neki nacin ublazim ovo neprijatno peckanje dok ne budem otisao lekaru? Hvala unapred
To je isto to i Cansen??? Imao sam kandidu, ali mi se nikada nije manifestovala ovako. Hvala ti puno, probacu u svakom slucaju. Pozz

da to je isto sto i kansen.
Jao, sad mi se leva strana spoljnog dela uretre (vec pominjane sluzokoze) bas prilicno upalila i pojavile su se 2-3 bele tackice na njoj. I dalje me pecka kad zapocinjem mokrenje. Jel moguce da je ovo kandida. Inace, Kansen uvek nosim kao prvu pomoc, pa sam i zapoceo terapiju istim. Hvala na odgovorima. Pozz
Moguca je gljivicna infekcija, posebno ako si na nekoj vodi na letovanju. Kansen takodje deluje i na neke sojeve bakterija a ne samo na mikoze
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
uz to pij dosta tecnosti ili caj od brusnice, uvin caj(ako si u mogucnosti)....u svakom slucaju i 1,5-2l vode dnevno ce biti od pomoci...