Postovani
Imam 23 jos malo 24 godine visok sam 175 i tezak 79kg trenutno i bavim se bodybuilding-om skoro dve godine konstantno imao sam i pre dodira sa ovim sportom ali ne koliko sam sada zagrejan.
Elem da skratim pricu ponekad imam peckanje u grudima blago u vidu kao da mi utrne na mali deo ili trenutak slabosti u tom delu na dve do tri sekunde i tako u par navrata. Onda sasvim normalno. Pre sam imao pritisak 100-60, sada uvek 117-120 sa 65-67 Da budem iskren nekad uzmem kuru doping-a na 2-3 meseca i posle pauza. Ali moj otac ima problem sa pritiskom ali to ga probudi u sred noci zadnji put je imao puls 160 otkucaja u min. A pritisak 190 sa 90 sumljali su mu na nadbubrezne zlezde, ali je ta sumlja otklonjena, jer su mu svi nalazi cisti i test opterecenja jer normalan ispotavilo se da je sve na nervnoj bazi. Mada je u vojsci pao u sok od pencilina. Kazu mi da genetski u porodici imamo problem sa pritiskom. E sada se pitam da li to peckanje u predelu grudi ima kakvo znacenje vezano sa slucajem ostatka porodice?
Unapred Hvala
peckanje u predelu grudi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin