Peckanje posle masturbiranja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Peckanje posle masturbiranja
Ponekad posle masturbiranja osecam peckanje unutar penisa.Tera me da mokrim.Dok mokrim ne osecam puno peckanje,ali kad zavrsim sa mokrenjem onda pocinje bas jako da me pecka i to traje 5-6 sekundi nekad i vise.Urolog mi je rekao da treba sto vise da praznim jaja,jer su ona stalno puna.
Re: Peckanje posle masturbiranja
Уролог ти је морон. Сперматозоиди су веома агресивни. Вероватно имаш благу упалу мокраћног канала па те због тога пече. После свршавања треба што пре да мокриш да ти се прочисте канали од сперме. Повећај количину воде коју свакодневно уносиш у организам. Био би добар и неки чај за бубреге, против упале, за сваки случај.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Pijem uvin caj
Позови стручњаке у Институту "Јосиф Панчић" и са њима се консултуј и од њих купи чај.
>
>
>
>
>
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца