Peckanje u grudima /bol
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Peckanje u grudima /bol
Pa kad me zaboli u grudima onda mi se i malo povisi temperatura u grudima , a imao sam prilike da sam i udisao hemiska sredstava gorivo,ljepilo prilikom rada neceg.
Не знам како се лечи корозија слузокоже или шта си већ добио. Мислим да би било веома паметно да одеш код лекара. Не знам само да ли ОРЛ, Пулмолог или Токсиколог.
Можеш да експериментишеш са инхалацијом са босиљком, али мислим да би најпаметније било да одеш до лекара.
Можеш да експериментишеш са инхалацијом са босиљком, али мислим да би најпаметније било да одеш до лекара.
Ok , Zadnji put kad sam isao kod doktora,prslusao je pluca i sve to , i dao mi je tablete Panadol Extra ! Dali je to za dusnik jer mi se tu javlja temperatura i kad pijem tecnost ublazi se i hladno nesto .
Панадол екстра садржи парацетамол и кафетин. Први снижава телесну температуру и против болова је. Уз то је канцероген. Кафетин, мање-више. Не треба ти тај отров од "лека".
Инхалација не може да ти шкоди, само је питање с чиме да се инхалираш. Да видиш са неком продавницом лековитог биља или да питаш стручњаке из Института "Јосиф Панчић" у Београду. Они имају лековито биље за разне намене.
Инхалација не може да ти шкоди, само је питање с чиме да се инхалираш. Да видиш са неком продавницом лековитог биља или да питаш стручњаке из Института "Јосиф Панчић" у Београду. Они имају лековито биље за разне намене.
E druze hvala na ovom razgovoru ,ipak sam bio danas kod lekara,Rekao mi je da sam naglo porastao i grudna kost i hrskavice nisu mogle da se ukljuce u zajedan rast kicem i tako sad se razvija pa dolazi do bolii !
ipak hvala

То не може да има везе са удисањем дима и смањењем бола када пијеш воду. Размисли сам. Бол са тим узроком би се јављао независно од пушења и пијења воде. Хајде ти код неког другог лекара.
Пробај са инхалацијом да видиш да ли ће реаговати.
Пробај са инхалацијом да видиш да ли ће реаговати.