U poslednjih 10-ak dana osecam (ne znam kako da objasnim) neku vrstu peckanja (lici na elektricitet ili kao da neko zabada nokat) na vise mesta u gornjem delu ledja; na jednom mestu kod kicme i na vise mesta sa desne strane pa sve do ramena. Peckanja su uvek grupisana na jednom ili vise navedenih mesta. Malo su jaceg intenziteta od npr. bola koji se oseti kada iskoci bubuljica. Kada se pocesem na tom mestu to zna da stane.
Ima li neko pojma sta li bi to moglo biti? Neko mi je rekao da su mozda nervni zavrseci "malo popustili"; po mom misljenju to je moguce. Takodje mi je ostalo negde u secanju da to moze biti jedan od prvih simptoma za neku bolest, ali sam zaboravio koju. Imam 35 god.
peckanja u okolini kicme u gornjem delu ledja
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: peckanja u okolini kicme u gornjem delu ledja
A kad savijete glavu?
Kakav Vam je vid? Imate li treperenja ili osećaj "smetnje" u vidnom polju? To čega se plašite je multipla skleroza, ali naravno da ne mora biti tako. Možda ste samo priklještili neki nerv.
Posetite neurologa, i počnite sa uzimanjem Bevipleksa (kompleks b vitamina).
I javite kako ste!!!!!
Kakav Vam je vid? Imate li treperenja ili osećaj "smetnje" u vidnom polju? To čega se plašite je multipla skleroza, ali naravno da ne mora biti tako. Možda ste samo priklještili neki nerv.
I javite kako ste!!!!!
Poslednja izmena od Vanjina mama u Pon Avg 17, 2009 10:25 am, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A jel se pojavljuje nesto po kozi?Neka Vas pogleda i infektolog u smialu herpes zostera.Svakako bevipleks!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!
A kad savijete glavu?
I javite kako ste!!!!![/quote]
Hmmm... sve je ok sa vidom, a nema ni drugih simptoma mult. skleroze (onih koje sam nasao na internetu). Nema ni promena na kozi. Primetih i da se ta peckanja se skoro uopste ne desavaju kada su mi ledja gola.
Pozdrav.
I javite kako ste!!!!![/quote]
Hmmm... sve je ok sa vidom, a nema ni drugih simptoma mult. skleroze (onih koje sam nasao na internetu). Nema ni promena na kozi. Primetih i da se ta peckanja se skoro uopste ne desavaju kada su mi ledja gola.
Pozdrav.