Par pitanja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
damar23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 14, 2005 11:38 pm

Par pitanja

Post od damar23 »

Imam par pitanja, molim nekog ko zna da odgovori!

Naime, zadnjih dana osecam neku vrstu bola u kolenima i laktu. Moram da napomenem da sam imao jedan dugi period (7 godina) da sam sedeo za kompjuterom. Čuo sam da problem sa laktom nemam samo ja već mnogo mnogo ljudi tako da me zanima o cemu se tu radi. Da li je to samo zbog nepravilnog polozaja ruku u odnosu na tastaturu i misa, loše stolice ili nečeg treceg? Zanima me da li smem da radim sklekove, zgibove i slične vezbe dok osecam ovaj bol? Pokusao sam, na trenutak me prestanu bolovi, ali posle par sati opet malcice zaboli. Nije ništa ozbiljno, ali sve mi daje utisak da će jednog dana biti loše ako nešto ne preduzmem..

Drugo pitanje je u vezi fizickih vezbi. Zanima me koje vezbe smem da radim dok sam prehladjen, dok kijem i kasljem? Moram da održavam dobru kondiciju i zdrav duh tako da mi je problem svaki dan kad prestanem sa sportom. Ima li rešenja?

Treće pitanje, koliko je dobar med, koliko ga treba uzimati dnevno, kolike je hranljive vrednosti jedna kasicica i da li ima nekog efekta kada ga stavim u vreo chaj (posto sam čuo da gubi dejstvo u vrucem, je l' to istina?)

Hvala :wink:
Odgovori