panika anksioznost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
larakraft
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 10:44 pm

panika anksioznost

Post od larakraft »

postovani moje stanje je od2000 god tada sam saznala da moja kci ima hipotrofiji prvi put kod psihijatra sam se obratila 2003 prepisala mi je asentra pa sam stigla do toksikologije nakon toga prepisala mi je anafranil s tim sam se dobro oporavila ali 2006 ostala sam trudna i c elu trudnocu bila sam pod veliki strah dali sve ce biti u redu kada sam se porodila pocela je moja panika nisam izlazila iz kuce psihijatrica dala mi je anafranil ali ovaj put bez srece nisam ga prifatila pocela sam povracati pa onda dala mi je seroksat i od njega sam povracala pa dala mi je ladiomil 2007god koji ga pijem i sada ali bez neko veliko pobolsenje sada psihijatrica plasi se da mi promeni ladiomil zato sto ne prihvata moj organizam sve lijekove molim za pomoc puno hvala.
cvet_bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cvet_bg »

Kada postoji intolerancija na terapiju,onda je najbolje da se osoba javi psihijatru u drzavnoj ustanovi gde je moguca hospitalizacija i gde se u zasticenim uslovima moze ispratiti delovanje razlicitih lekova,a u isto vreme dobiti i psihoterapiju koja ima kljucnu ulogu u slucajevima poput Vaseg.
Da napomenem da u hospitalnim uslovima mozete dobiti ampule anafranila i izbeci probleme prilikom oralnog uzimanja.
larakraft
Novi član
Novi član

Post od larakraft »

ja sam iz makedonije a u ohridu nemamo takva institucija a imam i dve dece jedno je sa 9 godina aja dobro hocu da sakrijem moju slabost tako da ne mogu na hospitalizaciju
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Pozdrav Larakraft,ne mogu ti dati pametan savet jer muza lece godinama i tek posle 7 godina dali su mu prave lekove kojima izlecen.Ne znam koju dijagnozu imas,on je lecen pogresno sve dok ga jedna stari psihijatar nije primio za pacijenta i iz prvog pokusaja nasao lekove.
Ja isto imam sto i ti samo sto ja ODBIJAM LEKOVE jer znam sta je sa njim bilo.To je greska znam ali strah je veci od mene.Ja samo imam nesto u slucaju napada panike sto stavim ispod jezika i u roku od 2 minute odma me popusti.Ali to nije resenje........
Ti probaj promeniti psihijatra,ko zna mozda ces imati vise uspeha.
Sacekaj mozda ti se javi na ovom forumu neko od nasih lekara.
Oni ce ti najbolje reci sta da radis.
Srecno
larakraft
Novi član
Novi član

Post od larakraft »

ontario ja uzimam ladiomil i demrtrin puno hvala i tebi takde sretno ali ako imas napadi panike moras na psihijatar
Odgovori