panika anksioznost
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
panika anksioznost
postovani moje stanje je od2000 god tada sam saznala da moja kci ima hipotrofiji prvi put kod psihijatra sam se obratila 2003 prepisala mi je asentra pa sam stigla do toksikologije nakon toga prepisala mi je anafranil s tim sam se dobro oporavila ali 2006 ostala sam trudna i c elu trudnocu bila sam pod veliki strah dali sve ce biti u redu kada sam se porodila pocela je moja panika nisam izlazila iz kuce psihijatrica dala mi je anafranil ali ovaj put bez srece nisam ga prifatila pocela sam povracati pa onda dala mi je seroksat i od njega sam povracala pa dala mi je ladiomil 2007god koji ga pijem i sada ali bez neko veliko pobolsenje sada psihijatrica plasi se da mi promeni ladiomil zato sto ne prihvata moj organizam sve lijekove molim za pomoc puno hvala.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kada postoji intolerancija na terapiju,onda je najbolje da se osoba javi psihijatru u drzavnoj ustanovi gde je moguca hospitalizacija i gde se u zasticenim uslovima moze ispratiti delovanje razlicitih lekova,a u isto vreme dobiti i psihoterapiju koja ima kljucnu ulogu u slucajevima poput Vaseg.
Da napomenem da u hospitalnim uslovima mozete dobiti ampule anafranila i izbeci probleme prilikom oralnog uzimanja.
Da napomenem da u hospitalnim uslovima mozete dobiti ampule anafranila i izbeci probleme prilikom oralnog uzimanja.
Pozdrav Larakraft,ne mogu ti dati pametan savet jer muza lece godinama i tek posle 7 godina dali su mu prave lekove kojima izlecen.Ne znam koju dijagnozu imas,on je lecen pogresno sve dok ga jedna stari psihijatar nije primio za pacijenta i iz prvog pokusaja nasao lekove.
Ja isto imam sto i ti samo sto ja ODBIJAM LEKOVE jer znam sta je sa njim bilo.To je greska znam ali strah je veci od mene.Ja samo imam nesto u slucaju napada panike sto stavim ispod jezika i u roku od 2 minute odma me popusti.Ali to nije resenje........
Ti probaj promeniti psihijatra,ko zna mozda ces imati vise uspeha.
Sacekaj mozda ti se javi na ovom forumu neko od nasih lekara.
Oni ce ti najbolje reci sta da radis.
Srecno
Ja isto imam sto i ti samo sto ja ODBIJAM LEKOVE jer znam sta je sa njim bilo.To je greska znam ali strah je veci od mene.Ja samo imam nesto u slucaju napada panike sto stavim ispod jezika i u roku od 2 minute odma me popusti.Ali to nije resenje........
Ti probaj promeniti psihijatra,ko zna mozda ces imati vise uspeha.
Sacekaj mozda ti se javi na ovom forumu neko od nasih lekara.
Oni ce ti najbolje reci sta da radis.
Srecno