panicni napadi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
majica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 5:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

panicni napadi

Post od majica »

:( pozdrav svim koje ce zainteresovati ovaj naslov. moji panicni napadi poceli su neposredno posle udaje. do tada sam vazila za "normalnu" osobu. naravno ja tada nisam znala sta je problem i isla kao i mnogi od doktora do doktora i na kraju su mi rekli da je psiha u pitanju. sve to mi se desava vec tri godine periodicno i sad trenutno sam u fazi napada.imam malu decu bojim se sama kuci da ostanem, neznam kako da se oslobodim straha a veliki sam protivnik tableta jer mislim da tu ne lezi resenje.
iva_24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 4:38 pm

panicni napadi

Post od iva_24 »

Jesi sta uradila po tom pitanju?
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

Ja mogu da ti kazem da sam godinama trpela i padala sve dublje i dublje...dok nije doslo do toga da ne smem nigde iz kuce i ostali nerealni strahovi.Onda sam rekla dosta je,dosta je bensedina,bromazepama....jer sa njima nista ne mogu da uradim.I danas se borim sa pan.napadima,ali posla sam kod psihijatra i pijem ANTIDEPRESIVE.Najvaznije je sebi priznati da nesto nije u redu i poceti leciti se.Zato knjizicu u ruke i kod doktora po savet dok jos nisi dosla u fazu u kojoj sam ja.
iva_24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 4:38 pm

panicni napadi

Post od iva_24 »

Ja sam ok, mislim nemam nikakvih problema, samo sam pitala sta si poradila.
Pozdrav.
daniela71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 21, 2005 8:38 am

Post od daniela71 »

pokusaj da pronadjes nekog sa kim mozes da pricas.Najbolje bi bilo nekog psihologa.Svi strahovi imaju pozadinu i desavaju se zbog neceg.Pravim pristupom,strucnim,otkrices cega se bojis i naucices da taj strah eliminises.Drzim ti palceve da smognes snage da odmotas svoje klupko.
anadjin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 10, 2005 4:15 pm

hej malice

Post od anadjin »

poslao sam ti pp poruku.
Ne znam da li uopste i dalje pratis ovaj forum posto vidim da te nema. Kao sto sam ti pisao imao sam panicne napade oko 2 god. Sad sam ok. Znam dosta o tome. Istina iz licnog iskustva. Ako te zanima - kazi.
jelena.j
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 12:36 am

Post od jelena.j »

anadjin ako znas kako da se resim ovog nesnosnog straha koji mi ne da mira molim te reci! :cry:
Odgovori