Lecim se od panicnog napada 10 g. Takodje lecim povisen krvni pritisak, koji sam dobila u trudnoci. Od terapije uzimam Concor 5mg 1/2, Norvasc 5mg i Rivotril 2mg 1/4. Prosla sam psihoterapije i psihologe. Rivotril u toj maloj dozi je uglavnom resavao moje simptome i normalno sam funkcionisala. Medjutim zadnje 2 nedelje , ujutu kad uzmem terapiju, pritisak mi padne 1o8/75, jako se lose osecam, nemam vazduha, tesko disem i malaksala sam. Pokusala sam da izbacim Rivotril, ali tek onda pocinje,, igranka,,! U stomaku neka napetost, neki,,neizdrz,, idem u WC svaki cas, i ono malo sto sam pojela , ode. Inace imam brz metabolizam, pa moram stalno nesto da ,,grizen,,. Kad se sprema nevreme, ja kao opsednuta, dekocentrisana, napeta , izgubljena u strahu od raznih senzacija u telu. Kad su promene vremena , ja mogu samo da legnem i cekam onako jadna i zalosna da prodje. Sta da radim doktore tada, da uzmem jos sedativa? To mi se iskreno ne radi, ali ne znam kako da pomognem sebi??? Procitala sam da meteoropate , moraju biti sto vise na svezem vazduhu i to po bilo kojim vremenskim uslovima, da bi se organizam brze prilagodio. I to radim , imam kucu, i setam ga svaki dan po sat vremena po kisi i po snegu.....ali moj veg. nervni sisitem kao da je od paucine.
Izvinite na opsirnosti i hvala unapred na odgovoru!