Oduzimanje stopala u hodu (odnosno padanje stopala) trnjenje ili mravinjanje.
Imam veliki problem, manifestuje se kao oduzimanje stopala dok hodam, drugim recima misic stopala (desnog) je preslab i stopalo pada. Prvi put mi se to desilo '92 god po povratku sa ratista. Propratne pojave su tnjenje ili mravinjanje u sakama i nogama, drhtavica (pogotovu ako je u pitanju neki fizicki rad ili vrucina), smetnje sa govorom (kada zelim nesto da kazem, desi mi se da kazem neku desetu rec, ili ne mogu da se setim pojma), opsta zbunjenost, manjak koncentracije, preosvetljivost na jako svetlo, boje, monitor, vrtoglavica (cini mi se da cu da se srusim) i ponekad napad panike u kontaktu sa ljudima, pogotovu ako je nesto javnog karaktera, nastup itd. Nekad imam osecaj da nemam vazduha, ubrzano disem, katastrofa... Citao sam o pomenutim simptomima i naisao sam na sledece: Dijabetes, Nedostatak B vitamina (Beri-beri) i spondiloza. Da li neko ima slicno iskustvo? Da li neko moze da mi kaze o cemu se radi?
Padanje stopala u hodu, vrtoglavica, panika
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Padanje stopala u hodu, vrtoglavica, panika
Padanje stopala je posledica ostecenja spinalnog nerva u nivou lumbalne kichme, verovanto izazvano diskus hernijom!
Ostata simptoma moze biti povezan sa panicnim napadima, opshtom ankzioznoscu, spondilozom...
Bitno ej da se obratite lekaru, isprichate sve simptome i krenete sa med. pretragama kako biste sto pre saznali dijagnozu i naravno sto pre i poceli lechenje!
Ostata simptoma moze biti povezan sa panicnim napadima, opshtom ankzioznoscu, spondilozom...
Bitno ej da se obratite lekaru, isprichate sve simptome i krenete sa med. pretragama kako biste sto pre saznali dijagnozu i naravno sto pre i poceli lechenje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.