Pad

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm

Pad

Post od cinnamon girl »

Pala sam na beton i jako udarila butinu sa spoljne strane, par sati kasnije pojavio se veliki otok i bilo je jako bolno a narednog dana je poceo da se javlja podliv. Posle je otok poceo da spada, bolovi su se smanjivali ali je ostao veliki, ljubicasti podliv.
Pitam se da li od toga moze da nastane tromb i da li je velika greska sto nisam mazala nista, ni hepatrombin.
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
Korisnikov avatar
daso
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 2:46 pm

Re: Pad

Post od daso »

To što je ostalo običan je hematom..ako je pokretljivost uredna, dakle možete obavit sve pokrete, bolna osjetljivost i otok se smanjuju sve će bit uredu... hematom će proć kroz tjedan-dva.
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm

Post od cinnamon girl »

Hvala na odgovoru!
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
ivcce
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2014 2:25 pm

Post od ivcce »

Pala sam niz stepenice otprilike 2010-te godine, imala sam veliku modricu na levoj butini koja je prosla za nekih dve-tri nedelje, medjutim mesto je ostalo naduveno. Nisam imala nikakav bol niti mi je smetalo pri hodu. U julu sam primala injekcije gentamicin, deksazon i diklofen, od tada mi se pojavila utrnulost u tom delu i bol na dodir. Bila kod doktora, rekao procice kroz par nedelja. Prosli meseci bola i dalje ima. Imali neko neki savet? Da li da mazem nesto sta da radim? Hvala unapred. :)
Odgovori