OZBILJAN PROBLEM!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

zabrinutiBaksuz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 13, 2010 1:55 pm

Re: OZBILJAN PROBLEM!!!

Post od zabrinutiBaksuz »

Ja sam iz Beograda, ali studiram sa strane i ne mogu sebi da priustim luksuz ovolikog cekanja.
Lecim se (ako se to moze tako nazvati) na Institutu za onkologiju. Sutra je dan D. Danas je mama razgovarala sa kumom koja se, ne bilo primenjeno, lecila od raka na toj instituciji. Rekla joj je, citiram: "Cekate telegram? Mesec do dva meseca ce mu trebati da stigne."
Ko su oni da se tako igraju sa ljudskim zivotima? Da li je moguce da bi pustili pacijenta za kog nisu sigurni ni od cega boluje da ceka dva meseca i za to vreme mozda i umre, zato sto im nije gurnuo par stotina evrica u ruke?
Nije mi jasno u kom se to delu zivota izgubi savest.
zabrinutiBaksuz
Novi član
Novi član

Sarlot, ja sam fizicki prilicno ok, osim bolova koje imam na toj strani i mucnine od antibiotika nije strasno. IU sto mi svakog jutra kad se probudim stomak ima drugi oblik,. :)
Moj sestrica je zakljucila da sam trudna i nosim vanzemaljca :D
A i meni je sad pomalo zao sto nisam u nekim drugim vodama. Koliko god volela medicinu, kad vidim ovakve stvari- pomislim da nije vredno zrtve.
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Post od Sarlot »

Ok onda, ali toliko si problema navela, i koje si imala ranije i sad... A koliko sam ukapirala i stanje ti varira, ipak treba da budeš oprezna, a ne tako sa lakoćom, sve je u redu, samo...
zabrinutiBaksuz napisao:osim bolova koje imam na toj strani i mucnine od antibiotika nije strasno. IU sto mi svakog jutra kad se probudim stomak ima drugi oblik,.
... za mene to nije samo. Ja sam gadne probleme imala dok se nisam privikla na svoje lekove... mislim to je samo primer. I sad govorim u globalu, ne znam zbog čega se Srbi ponašaju u smislu da su glavobolje, mučnina, vrtoglavica nebitne stvari. Negde bre to smatraju bolešću, i ne idu na posao, u školu itd... a naš narod se toliko stopio sa tim da je to naša svakodnevnica i da pojedine bolesti smatramo nebitnom i ne pridajemo im važnosti baš ni malo... Možda ja preterujem, ali to je moje mišljenje. Sada sam se bezveze nadovezala na ovo.
Što se tiče zabrinutogBaksuza :wink: , drago mi je da nemaš ozbiljne probleme, ili što ih bar ne smatraš previše ozbiljnim... Iskreno se nadam da će se to uskoro rešiti... I što se tiče škole, želim da te podržim i ohrabrim, nikako da posustaješ i razmišljaš da je bolje da si nešto drugo upisala, jer kada bi svi mi iz tih razloga razmišljali šta da učimo, tek bi onda propali i mi, i naš narod i naša zemlja... Nego, jeste da ću zvučati kao neka baba, ali u pravu su stariji kada kažu da je svet na nama mladima.... :D
zabrinutiBaksuz
Novi član
Novi član

Dragi moji citaci :)
Odustala sam. Danas sam zvala Institut jer mi nije stigao telegram niti su me zvali kao sto su obecali. Nakon zucne rasprave sa jednom od sestara resila sam da uzmem svoja dokumenta i odem u bolnicu na Zvezdari, kod doktora koji se preziva Duraku, hirurg je, cula sam da je dobar. Nije mi svejedno, zelela sam da me operise doktor u kog imam toliko poverenja, ali moj zivot je ipak vredniji od bilo cega.

Ako je bilo ko od vas cuo za ovog doktora, neka mi kaze bilo sta.
Odgovori