Ozbiljan problem molim za pomoc ako neko moze da mi da savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Ozbiljan problem molim za pomoc ako neko moze da mi da savet

Post od bajram »

evo ovako ne znam kako da pocnem znaci imam problem sa ocima i sa necim drugim ali o tome cu kasnjje znaci oci uvek su mi crvene i peku me nocu a danju imam neku belu svetlost u ocima kada trepnem kao zavesa sa svetlom e a kad je tako onda me oci strasno bole i peku da moram da idem da spavam odma tako vec 5 meseci i vise isi sam kod lekara nista pregledao oci i nista kao levo oko nije okruglo kako treba pa mi ubacio kapi u oci i sad cu da nosim naocare dobicu u cetvrtak ovaj sad :).

A drugi problem je da od kako sam napunio 16 GOD JOS UVEK SAM 176CM TO JEST 175.30 E SAD PROSLO JE VISE OD 6 7 MESECI A JA JOS UVEK ISTA VISINA ZNACI UBIJAME I TO I OCI STA DA RADIM OVAJ PROBLEM MI JE VAZNIJI OD OCIJU MADA ZA OCI CU DOBITI NAOOCARE TAKO DA ZA VISINU BIH MOLIO SAVET STA DA RADIM NECU TABLETE JERR MISLIM DA SAM JOS U POBERTETU I TAKO TO NEKI SPORT? DUZE SPAVANJE MI NE POMAZE DJABA HEHE MOLIM ZA SAVET PLEASE.
HVALA NA STRPLJENU STO STE CITALI TEXT I SORY STO JE TOPLIKO DUGACAK JER TO SAM IMAO NA UMU DA KAZEM ETO HVALA UNAPRED
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ozbiljan problem molim za pomoc ako neko moze da mi da savet

Post od aa_aca »

Дуго те није било.

Иди играј баскет па ћеш мање гледати у рачунар, а тиме ће се повећати шансе да још порастеш.
bajram
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2013 6:52 pm

Post od bajram »

hehe nemam komp ja u biblioteci i plus smo gledam tv sad ipak hvala na odgovru aa_aca najbolji pozz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Поздрав и теби. 8)
Odgovori