Pre vise od godinu dana primila sam 5u inekciju penicilina,osetila sam zujanje u usima i pucketanje sve to je bilo i kada je sestra prala i brisala ruke ali mislila sam da to nije nista i izasla sam iz ordinacije,sela na klupu ispred da se odmorim a taj osecaj je i dalje bio. Osetila sam da nemogu da disem i da mi zuji nesto u glavi,usla sam i rekla da mi nije dobro,kad sam stavila ruku na grudi(pluca)kao da su bile vece 2 puta. i mrak,cudan osecaj mislila sam da je kraj,ali brzo su me povratili hladnom vodom. Izmerili su pritisak rekli su da je u redu i da mi nije nista,da sam se uplasila,i da mogu da idem kuci. Posle nekih sat vremena vratila sam se u bolnicu posto sam osetila opet neki cudan osecaj u glavi i dali su mi infuziju i inekciju. Dali je to bio pen sok ili ne? Lekari su rekli da nije ali ja vise ne primam penicilin,a pored toga sam alergicna na andol brufen i sve sa slicnim sastavom,da li i to ima neke veze?
Da posle toga desavalo mi se par puta kada se zatamni svetlo neki pritisak na glavu ili sta vec i moram da izadjem iz te prostorije verovatno iz straha,u tim situacijama imam cudan osecaj. Da li je to posledica ovog gore navedenog? i zasto se to javlja?
da li je ovo penicilinski sok?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: da li je ovo penicilinski sok?
Odgovor na prvo pitanje je verovatno ne. Na drugo, ne. Na trece, ne. Na cetvrto, verovatno se radi o napadima panike.
Re: da li je ovo penicilinski sok?
Ali to se nije desavalo dok mi se ovo sa inekcijom nije desilo.