Pozdrav, imam 24 godine i imam par zdravstvenih problema, ne toliko velikih, ali sumnjam da su mozda povezani i ukazuju na nesto vece.
1. Vadim analize krvi zadnja 3 meseca i rezultati su u proseku ovakvi (iskucacu samo one kojima vrednost nije u normali):
GPT 43.6
TG 2.21
RBC 5.99x10^6
HCT 51.1%
MCV 85.3 fL
Iako se hranim relativno zdravo, pijem vocne sokove skoro svako jutro, nisam uspeo da snizim trigliceride.
2. Tupi bol u plucima koji traje par sati nakon budjenja. Takodje, kada udahnem duboko, ponekad osecam bol u desnom delu stomaka. Isto tako imam nekad osecaj kao da ne mogu da se nadisem dovoljno, kao da ne mogu da dodjem do daha, iako se pre toga nisam ni umarao, vec samo sedeo.
3. Pred spavanje mi srca kuca veoma brzo, takodje lezeci ne mogu da podrignem, pa me muci zeludac, moram da ustanem u sedeci polozaj kako bih podrignuo, inace me jako muci. (Ovo traje vec 5+ meseci) (Pritisak mi je skoro uvek normalan)
4. Desno oko mi je dosta crveno, levo je skroz normalno. U desnom se vide par ispucalih kapilara koji ne prolaze, uvece dosta slabije vidim na njega i osecam kao da je uzareno, ujutru su mi oba oka veoma suva i mucim se da ih otvorim. (Ovo traje 3+ meseci)
5. Ponekad imam bol u glavi, koji traje veoma kratko. (Par poslednjih dana)
6. Krvarenje iz nosa, koje mi se upravo desilo. Inace ne secam se da sam ikad imao krvarenje iz nosa, i bas zato sto mi se ovo desilo, i pisem ovo.
Zadnjih mesec dana se nekako osecam nelagodno, plasim se za svoje zdravlje. Jesam po prirodi malo paranoican, ali bih ipak voleo da sa sigurnoscu znam da ovo sve nisu simptomi neke vece bolesti, ne daj Boze raka ili tumora.
Kakve bih testovao mogao odraditi da bih bio siguran u svoje zdravlje, i da li znate mozda sta ovo sve moze biti, ili sam ipak samo umislio?
Da li su ovi simptomi nekako povezani?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Da li su ovi simptomi nekako povezani?
Чиме се бавиш, шта једеш и пијеш?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 17, 2017 5:57 pm
Radim od kuce kao programer. Fizicka aktivnost mi je slaba.
Veoma retko pijem gazirane sokove, skoro nikad alkohol. Obicno kad sam kuci pijem vodu i iscedim voce neko.
Jedem relativno zdravo, sto se tice dorucka i rucka. Sto se tice vecere, skoro svaki put jedem nesto suhomesnato (cajna, prsuta, itd., salamu ne)
Veoma retko pijem gazirane sokove, skoro nikad alkohol. Obicno kad sam kuci pijem vodu i iscedim voce neko.
Jedem relativno zdravo, sto se tice dorucka i rucka. Sto se tice vecere, skoro svaki put jedem nesto suhomesnato (cajna, prsuta, itd., salamu ne)
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То што си ми написао "релативно здраво" ништа ми не значи.
Дакле, лоше се храниш и живиш. Коригуј исхрану и почни да физикалишеш. Набави рупичасте наочаре за одмарање очију, Истеки за истезање кичме и тако даље. Имаш о неким стварима на мом сајту http://*
Дакле, лоше се храниш и живиш. Коригуј исхрану и почни да физикалишеш. Набави рупичасте наочаре за одмарање очију, Истеки за истезање кичме и тако даље. Имаш о неким стварима на мом сајту http://*