ovcije boginje
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2014 8:21 am
ovcije boginje
postovani imam 33g,dobila sam ovcije boginje,danas mi je 7 dan,pijem aciklovir jos danas.Citala sam da mogu da se jave komplikacije,najvise me brine da ne dobijem encefalitis,Kada se to dobija,u toku izbijanja ospica,ili moze kasnije?Od cega zavisi da li ce neko dobiti tu upaluz mozga ili ne kod boginja?Ja se dobro osecam,ne izbijaju mi vise,skoro sve su u krastama.Hvala unapred
Re: ovcije boginje
мање читај.
До сада су богиње већ прошле. Јесте да то теже иде код одраслих али срећом ето тебе није закачило.
Уживај.

До сада су богиње већ прошле. Јесте да то теже иде код одраслих али срећом ето тебе није закачило.
Уживај.
-
- Novi član
izgleda zelis da me utesis da se manje brinem 

Да,
и сама сам преболела овчје богиње као одрасла... и ја сам бринула.
и сама сам преболела овчје богиње као одрасла... и ја сам бринула.
-
- Novi član
kada si izlazila iz kuce,ja moram da izlazim,imam dete koje ide u skolu,pa ga vozim svaki dan?Valjda nece nista da steti...a kada ti se koza skroz ocistila-kog dana?
Pa kad dođu kruste, onda bi trebalo da čovek više nije zarazan...mada šta znaš. Ja sam nosila masku kada sam nekud išla da ne bih zarazila druge... ako me zbog toga pitaš.
Bilo je to pre više od godinu dana, pa se ne sećam dobro. Uglavnom meni su na licu nekako najduže ostale. Ali tako do dve tri nedelje. Dve nedelje imaš kruste, a posle strašne kratere na licu, od kojih neki eto i do sad su ostali.
Bilo je to pre više od godinu dana, pa se ne sećam dobro. Uglavnom meni su na licu nekako najduže ostale. Ali tako do dve tri nedelje. Dve nedelje imaš kruste, a posle strašne kratere na licu, od kojih neki eto i do sad su ostali.
-
- Novi član
ja sam kupila danas saljicev melem cula sam da je dobar kad kraste otpadnu,da ne ostanu oziljci,mazem ih pa cemo videti
veruj mi da brojim sate i dane...
danas mi je tek 9 dan

-
- Novi član
da te pitam-mozda znas...jer se racuna prvi dan kada krenu da izbijaju kao prvi dan?Posto je meni krenula temper.sa pocetnim par boginjica 4-tog uvece...ako i to vece racunam kao jedan dan tj kao prvi dan...onda bi mi bio danas 10-dan 

e gde je meni bio šaljićev melem (ili kako već).
Traje oko dve nedelje. Veče gore-dole ne pravi neku razliku, nažalost.
Ajd drž se!
Traje oko dve nedelje. Veče gore-dole ne pravi neku razliku, nažalost.
Ajd drž se!
-
- Novi član
hvala ti,kolko tolko znaci kada podelis sa nekim svoju muku 

-
- Novi član
Danas mi je 11-ti dan od ovcijih boginja,sve su u krastama mada nisu sve otpale.Mene zanima da li mogu da se mi povrate ako sam u blizini osobe koja je tek dobila boginje?
-
- Novi član
da li smem da popijem neko alkoholno pice,blizi mi se rodjendan?Danas mi je 12-ti dan
ne možeš ponovo da se zaraziš. Dobija se doživotni imunitet.
Alkohol... uvek ne. Ja sam protiv alkohola u svakom slučaju...
Ali generalno valjda može... malo pićence.
Ajd drž se
Alkohol... uvek ne. Ja sam protiv alkohola u svakom slučaju...
Ali generalno valjda može... malo pićence.
Ajd drž se
i ja sam zaradila ovcije boginje,evo danas 9 dan,a imam 39 godina,ito sam bila jako uplasena,i jos uvek jesam,nedelju dana lezala,ali ne mogu vise,nemam temperaturu,ali nemam bas ni neke snage,po 10 minuta na nogama pa opet u krevet,dal smem da izlazim? i nemam bas puno tackica,ono sto imam vec su u krastama
Zdravo svima i Srecna NOVA GODINA 
Da li bi neko znao da li sam ja jos infektivan tj da li mogu preneti ovcije boginje drugoj osobi? inace, boginje sam dobio 12.12. 2016. i povukle su se posle dve nedelje i otpale su kraste i imam samo crvene tragove po kozi.
Jako mi je bitno da znam jer moja devojka nije prelezala boginje a nalazi se u 9nedelji trudnoce, do kad bi bilo najbolje da se ne vidjamo
hvala unapred

Da li bi neko znao da li sam ja jos infektivan tj da li mogu preneti ovcije boginje drugoj osobi? inace, boginje sam dobio 12.12. 2016. i povukle su se posle dve nedelje i otpale su kraste i imam samo crvene tragove po kozi.
Jako mi je bitno da znam jer moja devojka nije prelezala boginje a nalazi se u 9nedelji trudnoce, do kad bi bilo najbolje da se ne vidjamo
hvala unapred