Ovcije boginje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ana_pg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 17, 2009 5:08 pm

Ovcije boginje

Post od ana_pg »

Postovani,
S obzirom na to da prvi put pisem na nekom forumu, nadam se da cu dobiti odgovor.
Mozete li mi reci - da li sam zarazna 21 dan od pojave simptoma (temperature i malaksalosti) ili izbijanja boginja (2 dana nakon toga)?
Boginje su se osusile, ali na par mjesta jos nisu otpale kraste. Je li to znaci da sam jos zarazna?
Takodje na licu imam crvene tacke (mjesta sa kojih su otpale kraste) koje lice na akne, cime da ih mazem i kad mogu da se nadam da ce da prodju :)?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Niste vise zarazni. Nema potrebe da bio sta mazete, ako bas hocete, preporucujem Jomelop E.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Zasto su obrisani postovi u vezi sa temom? :-?
ana_pg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 17, 2009 5:08 pm

Post od ana_pg »

Hvala puno!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Period inkubacije je prosao. Ja sam u 3. nedelji bolovanja moje kceri dobio boginje, mladja je jos bila "na sisi" i iako smo spavali u istoj sobi nije ih dobila ni od mene i Nine! Ja sam malo radikalnog stava u vezi sa tim! Svaka boginja koju sam dotakao dok je bila mlada (a ja mator), pukla je i otisla u zaborav. One koje sam ljubomorno cuvao, ahhh, oziljci su nestali, tek nakon godinu dve!
Moje licno iskustno nepotkrepljeno naucnom tezom! Zvanicno, mazite ih tecnim puderom. Moj savet je dok se ima temperatura bez tusiranja, kad prodje, sve su izbile i sto cesce tusiranje bez hemije, mlakom bodom, da se izaperu odumrle celije!
Odgovori