Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Postovani,
S obzirom na to da prvi put pisem na nekom forumu, nadam se da cu dobiti odgovor.
Mozete li mi reci - da li sam zarazna 21 dan od pojave simptoma (temperature i malaksalosti) ili izbijanja boginja (2 dana nakon toga)?
Boginje su se osusile, ali na par mjesta jos nisu otpale kraste. Je li to znaci da sam jos zarazna?
Takodje na licu imam crvene tacke (mjesta sa kojih su otpale kraste) koje lice na akne, cime da ih mazem i kad mogu da se nadam da ce da prodju ?
Period inkubacije je prosao. Ja sam u 3. nedelji bolovanja moje kceri dobio boginje, mladja je jos bila "na sisi" i iako smo spavali u istoj sobi nije ih dobila ni od mene i Nine! Ja sam malo radikalnog stava u vezi sa tim! Svaka boginja koju sam dotakao dok je bila mlada (a ja mator), pukla je i otisla u zaborav. One koje sam ljubomorno cuvao, ahhh, oziljci su nestali, tek nakon godinu dve!
Moje licno iskustno nepotkrepljeno naucnom tezom! Zvanicno, mazite ih tecnim puderom. Moj savet je dok se ima temperatura bez tusiranja, kad prodje, sve su izbile i sto cesce tusiranje bez hemije, mlakom bodom, da se izaperu odumrle celije!