imam problem sa otokom leve noge .
primio sam par udaraca u levu nogu na fudbalu i noga mi je natekla od zgloba pa do lista .
da li da posetim doktora ili ce otok sam spasti ????
otok noge
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
otok ej normalna reakciaj organizma na povredu, tj na udarce, nagnjechenja, iskidane ligamente, mishice!
ako nemas neke veliek bolove pri hodanju stjanju obavljanju svakodnevnih aktivnosti otok ce sam od sebe proci , ali ne bi bilo loshe sledeci put da bandazirahsh taj zglob kad budesh jurio za lotom i da vodish rachuna , poshto definitivno imash neki problem sa skochnim zglobom!
sad mogu da ti pomognu samo hladnii oblozi i masaza ledom, potrazi na forumu pisala sam o tome!
ako nemas neke veliek bolove pri hodanju stjanju obavljanju svakodnevnih aktivnosti otok ce sam od sebe proci , ali ne bi bilo loshe sledeci put da bandazirahsh taj zglob kad budesh jurio za lotom i da vodish rachuna , poshto definitivno imash neki problem sa skochnim zglobom!
sad mogu da ti pomognu samo hladnii oblozi i masaza ledom, potrazi na forumu pisala sam o tome!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.