otkriti pravu dijagnozu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 02, 2012 2:08 pm
otkriti pravu dijagnozu
poslednjih 7 meseci imam probleme tipa:bleda neformirana stolica jednom dnevno,tegobe oko pupka,vise sa leve strane,malaksalost i bol u zglobovima i misicima,mucnina i gubitak apetita, ponekad groznica i temper.37. Kompletna k.slika je dobra,UZ abdomena ok,gastroskopija-pronadjeni gastritis i kila na zeludcu, kolonoskopija i pasaza tanog creva ok.Doktori kazu da je sindrom nadrazenog creva, a mene brine sto je vrednost fekal kalprotektin testa 258 a normalno je do 50. Ako neko ima istih problema neka ih podeli sa nama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 3:03 am
Re: otkriti pravu dijagnozu
a koji je to test i zašto se on radi ? fekal kalprotektin testa-šta je to? ja prvi put čujem za to?
Re: otkriti pravu dijagnozu
Каква је сада ситуација?biljana.karaklajic napisao:poslednjih 7 meseci imam probleme tipa:bleda neformirana stolica jednom dnevno,tegobe oko pupka,vise sa leve strane,malaksalost i bol u zglobovima i misicima,mucnina i gubitak apetita, ponekad groznica i temper.37. Kompletna k.slika je dobra,UZ abdomena ok,gastroskopija-pronadjeni gastritis i kila na zeludcu, kolonoskopija i pasaza tanog creva ok.Doktori kazu da je sindrom nadrazenog creva, a mene brine sto je vrednost fekal kalprotektin testa 258 a normalno je do 50. Ako neko ima istih problema neka ih podeli sa nama.
Јетра? Лајмска болест?