otkriti pravu dijagnozu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
biljana.karaklajic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2012 2:08 pm

otkriti pravu dijagnozu

Post od biljana.karaklajic »

poslednjih 7 meseci imam probleme tipa:bleda neformirana stolica jednom dnevno,tegobe oko pupka,vise sa leve strane,malaksalost i bol u zglobovima i misicima,mucnina i gubitak apetita, ponekad groznica i temper.37. Kompletna k.slika je dobra,UZ abdomena ok,gastroskopija-pronadjeni gastritis i kila na zeludcu, kolonoskopija i pasaza tanog creva ok.Doktori kazu da je sindrom nadrazenog creva, a mene brine sto je vrednost fekal kalprotektin testa 258 a normalno je do 50. Ako neko ima istih problema neka ih podeli sa nama.
Maca Milovina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 3:03 am

Re: otkriti pravu dijagnozu

Post od Maca Milovina »

a koji je to test i zašto se on radi ? fekal kalprotektin testa-šta je to? ja prvi put čujem za to?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: otkriti pravu dijagnozu

Post od aa_aca »

biljana.karaklajic napisao:poslednjih 7 meseci imam probleme tipa:bleda neformirana stolica jednom dnevno,tegobe oko pupka,vise sa leve strane,malaksalost i bol u zglobovima i misicima,mucnina i gubitak apetita, ponekad groznica i temper.37. Kompletna k.slika je dobra,UZ abdomena ok,gastroskopija-pronadjeni gastritis i kila na zeludcu, kolonoskopija i pasaza tanog creva ok.Doktori kazu da je sindrom nadrazenog creva, a mene brine sto je vrednost fekal kalprotektin testa 258 a normalno je do 50. Ako neko ima istih problema neka ih podeli sa nama.
Каква је сада ситуација?

Јетра? Лајмска болест?
Odgovori