MOJ PROBLEM JE POVEZAN SA HRANOM.KAD JEDEM VOČE I POVRČE IZGLEDAM I FUNKCIONIRAM NORMALNO.AKO POJEDEM BILO ŠTA DRUGO(JEDAN DAN) ,MAKAR I NAJMANJU KOLIČINU OTEČEM I SE UDEBLJAM 10 KG. KROZ DVA DANA PA JE SVE NORMALNO I OPET IMAM ISTU TEŽINU.NEMAM BOLOVE,SAMO KAD JEDEM IZGLEDAM GROZNO.BILA SAM NA LEKARSKE PREGLEDE I NAPRAVILA SAM SVE ANALIZE KRVI I SVE JE U REDU,SRCE,BUBREZI I ŠTITNA ŽLEZDA SU U REDU. LEKARI DO SADA MI NISU MOGLI DATI DIJAGNOZU,A MENE STVARNO ZABRINJAVA STA BI MOGLO DA BUDE.
SAD PLANIRAM DA IDEM NA ALERGOTESTOVE ALI NISAM VALJDA ALERGICNA NA SVE ZATO ŠTO SVAKA HRANA OSIM VOČE I POVRČE MI UTIČE NA TAJ NAČIN.NE MOGU NORMALNO FUNKCIONIRATI JER MORAM ŽIVETI SAMO OD VOČA I POVRČA.
INAČE IMAM 28 GODINA,ZDRAVO ŽIVIM,SVAK DAN VEŽBAM AEROBIK,NEMAM DRUGE ZDRAVSTVENE PROBLEME.
OTIČE MI CELO TELO!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: OTIČE MI CELO TELO!!!
A da malo ne preterujete?
10 kilograma nije malo!
10 kilograma nije malo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ZNAM DA JE TO SAMO VODA KOJA SE ZADRŽUJE U TELU.VAGA KAŽE 10 KILA VIŠE,IMAM GARDEROBU 2 BROJA VEČU AKO TREBA DA IZADJEM,I CIPELE 2 BROJA VEČE.tamaraft napisao:A da malo ne preterujete?
10 kilograma nije malo!
NE ZNAM ŠTA DA RADIM,STVARNO JE GROZNO
Dali inace bolujete od neceg? Tlak,srce, masnoce, stitasta zlezda itd....
NE STITASTA ZLEZDA,SRCE,TLAK,I SVE ANALIZE KRVI SU MI U REDU.ZDRAVO ZIVIM,BAVIM SE SPORTOM,I INACE SUPER IZGLEDAM KAD NE JEDEM.NEMAM CELIJAKIJU-I NA TO SAM SE TESTIRALA.
PREVEC VODE MI SE ZADRZUJE U TELO,ALI NE ZNAM ZASTO SE TO DOGADJA.
PREVEC VODE MI SE ZADRZUJE U TELO,ALI NE ZNAM ZASTO SE TO DOGADJA.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa to svakako nije normalno stanje i vi morate i dalje kod lekara dok ne nadjete razlog tome(meni licno je trebalo par godina da stignem do dijagnoze iako mi bolest nije bas nepoznata), tako da se naoruzajte strpljenjem i nemojte da odustajete dok ne otkrijete razlog.
Tesko da ce vam neko na forumu dati pravi odgovor na vase pitanje.
Tesko da ce vam neko na forumu dati pravi odgovor na vase pitanje.