Oteceni Zglobovi,Ruku,Nogu...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Bota1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 27, 2013 7:14 pm

Oteceni Zglobovi,Ruku,Nogu...

Post od Bota1 »

Molim za pomoc.

Imam otecen zglob na levoj nozi, zglob ispod palca, i zglob Leve ruke ukljucujuci palac na ruci. Imao sam petni trn u obadvije noge, ali na snimke pokazuje da ga vise nema, ja jos uvjek imam jake bolove u obadve noge tj tabane posebno ujutru kada prvi put stanem na nogama.
Uradio sam sve nalaze krvi i Sedimentacija,CRP,Reuma Faktor su odlicni, i Morkracna kisjelina 345 je u normali dozvoljeno do 417, jedino mi ASTO pokazuje 232,32 a dozvoljeno kod muskaraca je do 200.
Nalaz mokrace je dobar izuzev sediment urina 5=6 leukocita, nesto celija plocastog epitela, i dosta bakterija...
Rengenski snimak svih zglobova je ok bez ikakvih problema na njima...niti se vidi sakupljanje kristala....sta je odlika gihta itd...
Uradio sam i bris grla i nosa i cekam nalaze...

Obisao sam doktore koji mi kazu mozda je giht, mozda neka reumatska bolest itd.. niko ne zna nista, prvo su pricali o tome ali sada sa ovim nalazima ne znaju sta je i sta dalje...

Uglavnom ovi otoci su vec prisutni mjesec dana mozda i dva... ali nema promjena ni na gore ni na bolje i ovi bolovi u nogama tj tabanima mi prave velike probleme.

Molim za pomoc ako neko ima slicno iskustvo, dal je moguce da je u pitanju neka bakterija ili sl jer nalazi kako doktori kazu ne ukazuju na reumatsku bolest a i dosta sam mlad za tako nesto... itd....

Svaki odgvor je dobrodosao...zahvalan unapred.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Oteceni Zglobovi,Ruku,Nogu...

Post od aa_aca »

Провери борелију. Она уме да нападне зглобове.
Odgovori