oteceni kapci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
unknown
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 08, 2004 2:00 am

Post od unknown »

sandi2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 01, 2004 2:00 am

Post od sandi2004 »

Mislis na konjuktivitis, ali u stvari sta ti hoces?
unknown
Novi član
Novi član

Post od unknown »

Ne,ne radi se o konjuktivitisu,stvarje u tome da ima otecene kapke a nisam pusac,ne pijem..Narocito su izrazeni posle spavanja ali ih imam i obicno.Pitam da li je to mozda povezano sa tim sto nisim sociva i da li mozda postoji mogucnost da bolujem od bubrega.Hvala p.s.MOje prvo pitanje je bilo..kompletnije..doslo je do greske pa je prazno.
nina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 27, 2004 2:00 am

Post od nina »

Kazu da to moze da bude od bubrega (organizam ne izbacuje tecnost u meri u kojoj bi trbalo), tako da je najbolje da to proveris. Ipak, nemoj da brines, da li si primetio nesto slicno kod nekog od svoje rodbine?
lorelai
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2003 1:00 am

Post od lorelai »

Ja sam samo htela da napomenem da otecenost kapaka (ujutro, dakle posle spavanja i neaktivnog stanja duzi vr. interval) ima direktne veze sa limfom i njenim proticanjem. Naime, protok limfe se uspori dok spavamo i ne krecemo se i jedna od posledica su i oteceni kapci. Kazu da je potrebno ujutro izmasirati kruznim pokretima podrucje oko ociju kako bi se protok ubrzao i otoci splasli.
Nadam se da sam bila makar malo od pomoci.
unknown
Novi član
Novi član

Post od unknown »

Pa..cinjenica je da brat takodje ima slicne kapke..ali ono sto me zanima je..:grin:a li to moze biti povezano sa tim sto nosim kontaktna sociva..i ako su u pitanju bubrezi,dali se taj problem moze otkloniti.Unapred hvala
manager77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 11:32 pm

Post od manager77 »

Jedan od razloda za otecene kapke i oci moze izjutra kada se probudimo moze da bude i previse slane hrane pred spavanje (2-3 sata pred spavanje)
Odgovori