Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam problema sa levom nogom, konstantno je pod otokom bez ikakvih vidljivih razloga ( prelom, uganuce). Otok pocinje kod skocnog zgloba i zavrsava se na prstima, to traje vec tri meseca, nema poboljsanja. Isla sam kod raznih specijalista ali niko nije dao konacnu dijagnozu, da li neko zna sta bi mogao da bude uzrok?
Isla sam kod vaskularnog hirurga, kod ortopeda, radila sam stitnu zlezdu, sniman je abdomen, srce je u redu. Pusac sam i imam 43 god, visak kilograma. Otice mi samo leva noga, a otok se ne gubi ni preko noci
Pa ajte malo detaljnije o svojioj klinickoj slici, o pregledima koje ste obavili, o nalazima koje ste dobili, eventualnim dijagnostickim hipotezama....Dzaba da Vam izvlacimo svaku rec, ne mozemo mnogo pametni biti na osnovu ovako sturih podataka. Za pocetak bilo bi svakako pozeljno da smanjite tezinu i ono bar smanjite ako ne mozete da ostavite (a mozete!) pusenje!
Svi rezultatu su apsolutno u redu, krvna slika savrsena, zato su i svi lekari zbunjeni i ne znaju na sta da sumnjaju samo me setaju a niko nema pojma sta bi moglo da bude. Za tezinu i smanjenje pusenja se slazem
Pa onda pocnite od toga sa cim se slazete; po mogucstvu pre nego sto dobijete 'pusacko stopalo' i javi se potreba da Vam amputiraju nogu! Ne bih da Vas plasim, ali......
Tesko vam da nam prepisete izvestaje ili o. listu?
Sta znaci: "radili mi sve i krvna slika i sve ostalo je u redu"?
Ne ide ovako, napisite sve detaljno pa da vidimo.
Ovako samo izmisljamo toplu vodu!
P.S.
Da ne bude da sam ovo tek tako napisao:
1. Koliki vam je BIURET? Albumini? Kakav je nalaz doplera vena nogu?
Ako ne znate odgovor na ova pitanja, onda vam nisu uradili nista.
Zato nam posaljite da vidimo sta su vam od pretraga uradili i kakav je nalaz.