Mojoj baki na osnovu merenja gustine kostiju konstatovana osteoporoza, znate li neke preparate, lekove, vežbe, ili nešto slično što može pomoći?
Hvala!
Osteoporoza
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 15, 2017 3:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 16, 2017 3:23 pm
Re: Osteoporoza
Moja majka ima osteoporozu za koju pije Bone UP tablete koje imaju maksimalnu iskoristivost kalcijuma i njih uzima u kombinaciji sa vitaminom D3 od istog proizvodjaca Jarrow Formulas. Uz ovu terapiju su joj rezultati dobri i vidim da se dobro oseca.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, pozdrav!
Nadam se da sam ti bar malo pomogla, pozdrav!

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Пошто су препарати и где их набављаш?
sto se tice osteoporoze... odslusaj ovaj snimak , dao sam ti minutazu... od te minutaze slusaj jos jedno 5 minuta napred... i cuces koji je glavni uzrok osteoporoze i kako je izleciti, vrlo jednostavno kao prehladu
https://youtu.be/jAt15DFSsqg?t=852
https://youtu.be/jAt15DFSsqg?t=852
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ето мало и ја погледах снимак и баш у том четрнаестом минуту Мирољуб, колико год био паметан, рекао је бар једну неистину: мува неће да слети на димљено месо. Дакле муве веома воле димљено месо колико год се Мирољуб упињао у супротно. Истини за вољу, то ништа не значи.
Много би ми више одговарало да мува заиста неће на димљено месо због тога што муве веома воле говна и ђубриво. Због тога би било логично да ми избегавамо оно што мува воли. И тако даље. Нема краја филозофирању нарочито када се користе погрешни и неупотребљиви примери.
И оно о остеопорози није тачно. Проблем је једноставан или бар једна његова варијанта. Због изложености великом стресу долази до превелике потрошње магнезијума. Пошто људи не уносе магнезијум или користе лоше препарате, долази до ослобађања калцијума јер он без магнезијума не може да остане у костима. Дакле било би довољно уношење магнезијума да би се спречила или зауставила остеопороза.
А да не говорим о будалаштини да одрасле животиње сисари не пију млеко. Пију, пију, само када могу да га купе или ако им га неко понуди. Штета што се Мирољуб упустио у овакве ствари јер је скроз скренуо на погрешан колосек.
Много би ми више одговарало да мува заиста неће на димљено месо због тога што муве веома воле говна и ђубриво. Због тога би било логично да ми избегавамо оно што мува воли. И тако даље. Нема краја филозофирању нарочито када се користе погрешни и неупотребљиви примери.
И оно о остеопорози није тачно. Проблем је једноставан или бар једна његова варијанта. Због изложености великом стресу долази до превелике потрошње магнезијума. Пошто људи не уносе магнезијум или користе лоше препарате, долази до ослобађања калцијума јер он без магнезијума не може да остане у костима. Дакле било би довољно уношење магнезијума да би се спречила или зауставила остеопороза.
А да не говорим о будалаштини да одрасле животиње сисари не пију млеко. Пију, пију, само када могу да га купе или ако им га неко понуди. Штета што се Мирољуб упустио у овакве ствари јер је скроз скренуо на погрешан колосек.