Oštar bol u preponi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Mica Veštičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Oštar bol u preponi

Post od Mica Veštičica »

Moj suprug već 24 h ide kroz kuću, ufće , kuka , preznojava se al kod dr neće. :roll:

Zali se na oštar bol u donjem delu prepone i to samo u desnoj nozi, u visini testisa npr, kaže žiga ga negde duboko unutra.

Jedva hoda , vuče nogu skoro.

Pretraživala sam malo po netu ne mogu da nadjem ništa što liči na to. Rekla bi da nije hernija , a ne deluje mi ni kao upala mokraćnih kanala . Kaže da ga ne peče dok mokri , nema tih smetnji. Osim tog žiganja u butini deluje "normalno" :lol:

Neko pametan na poslu mu je rekao da je u pitanju proširenje mokraćnih kanala :o .

Da li treba da uzmem u obzir još neku mogućnost , još neku bolest koja mi nije bila na pameti, i kom doktoru da ga odvedem?

Jel to za Urologa, ortopeda , opštu praksu???
Rile_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 11:44 pm

Post od Rile_89 »

ma opusteno... nema panike :lol:

jel se vas suprug bavi mozda sportom??
Korisnikov avatar
Mica Veštičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:29 am

Post od Mica Veštičica »

Ne paničim , već biram novog u slučaj da ovaj odapne ... :lol:

Hm...sportom ...trenutno ne , ako se ne računa nasumično igranje stonog tenisa u radno vreme ( zar ja poslednja da saznam !!!??? :wink: ).

Al ne vidim vezu izmedju tog sporta i prepona ... brigam da se ne bavi u radno vreme još nekim sportom 8) :wink: u kome se prepona da povrediti ? :D
Korisnikov avatar
gorangard
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm

Post od gorangard »

Pa ako je butina u visini testisa, verovatno je povreda mišića ili nekog nerva. Ja se na njegovom mestu ne bih igrao, šta će ako se ne daj bože bol proširi? Tek onda neće moći kod lekara.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Postoji mnogo uzroka koji mogu da dovedu do bola u preponi. Samo na osnovu vaseg opisa se zbilja ne moze bitno suziti spisak mogucih uzroka.

S obzirom da ih ima i bezazlenih, koji prodju sami od sebe za 2-3 dana, ali i krajnje ozbiljnih, mislim da ipak treba da ga ubedite da se javi lekaru. Za pocetak bi bilo dobro da ga pogledaju opsti hirurg i urolog.
Odgovori