Oštar bol u predjelu potiljka
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Oštar bol u predjelu potiljka
U zadnje vrijeme, a naročito kada sam izložen fizičkom naprezanju javlja mi se oštar bol u predjelu potiljka i traje svega 1 - 2 sekunde, bol je toliko jak da me natjera da se sagnem (kao da me neko snažno udari u potiljak) a onda se sve smiri. Zna mi se desiti po desetak puta na dan.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Oštar bol u predjelu potiljka
umesto da mi ovde nagadjamo a sve to moze biti npr. od pritiska,manjka kondicije,nekog neurovaskularnog oboljenja...najbolje da odete kod lekara,uradite osnovne krvne analize uz biohemiju pa da onda vidite sta dalje...
uzmite do tada aspirin svako jutro
da li si to imao i prilikom seksa???
da li si to imao i prilikom seksa???
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 12:13 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Molim vas da mi napisete ako ste u medjuvremenu nesto saznali jer imam iste probleme. U pocetku je bilo jednom dnevno, a sada i nekoliko puta na dan. Lekari uglavnom nisu culi za ovakve siptome, zbog toga mi je jako bitno da mi odgovorite ukoliko ste do neceg dosli
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako to lekari nikad nisu culi? Uradite krvnu sliku, merite nekoliko dana krvni pritisak vise puta dnevno, uradite snimak vratnog dela kicme(eventualno sa tim kod fizijatra i neurologa), a ako vam bas pozli uvek mozete da odete do lekara hitno.