Naime imao sam slican problem prosle godine. Spavao sam sa devojkom (svojom) bez zastite i posle 15-20 dana poceli su problemi tipa: zarenje tokom mokrenja i malo sekreta, osecaj zarenja u penisu posle npr. tople kupke. Otisao sam kod doktorke opste prakse i ona mi je prepisala antibiotik (amoksicilin) i poslala me da dam uzorak urina. Rezultati su bili ok. Mislim da mi je posle prepisala jos jednu dozu antibiotika i to se smirilo. Pre par dana sam dobio neku prehladu i problemi sa zarenjem u penisu tokom mokrenja su ponovo poceli. Nisam pio nista od lekova i ovaj put se smirilo samo od sebe ali sam zabrinut.
Kako mogu da utvrdim da li je u pitanju hlamidija? Da li mogu privatno da odradim analize i da odem na pregled? Koji lekovi se kroiste za lecenje hlamidije i postoji li neki prirodni lek (caj ili nesto slicno) kako bih ubrzao proces izlecenja, naravno ako je to u pitanju ?
Osjećaj zarenja u penisu.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 21, 2016 10:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Osjećaj zarenja u penisu.
Treba uraditi PCR (polymerase chain reaction) kod lekara za venericne bolesti. Mozda su u pitanju neke druge bolesti.
Za ljecenje hlamidije amoksicilin se ne koristi. Samo makrolidi (azitromicin itd), tetraciklini i fluorohinoloni (ciprofloksacin itd).
Za ljecenje hlamidije amoksicilin se ne koristi. Samo makrolidi (azitromicin itd), tetraciklini i fluorohinoloni (ciprofloksacin itd).
Moj sajt na ruskom jeziku www.happydoctor.ru
Hvala na odgovoru. A mogu li se posavetovati sa nekim lekarom privatno u vezi ovog mog problema u Beogradu ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 21, 2016 10:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Mislim da mozete u privatnim ordinacijama.
Moj sajt na ruskom jeziku www.happydoctor.ru