Osjećaj nerealnosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
design123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 14, 2016 8:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Osjećaj nerealnosti

Post od design123 »

Imam 15 godina i pre 4 dana sam imao mučnine i probleme sa stomakom i taj cijeli dan sam preležao i prespavao, juče ujutru kad sam ustao osjetio sam neku nerealnost, nisam znao kako da to opišem dok nisam našao na forumima da ima još takvih slučajeva.. Ne osjećam se uopšte kao prije sve je nekako čudno i nerealno kao kad spavam preko dana pa se probudim pa mi sve izgleda kao kroz maglu.. Tako je i sada samo što je konstantno. Kao da ja nisam ja već da se posmatram iz nekog drugog lica, sve što vidim ili što se desi i kada to zamislim nakon nekog vremena mi izgleda nerealno i kao da se to desilo nekada pre nekog spavanja ili kao da sam to sve sanjao, takođe svaki zvuk koji čujem mi izgleda nerealno, pa i kada se neko smeje meni to izgleda nerealno i u tim trenutcima nema šanse da se mogu zamisliti kako se i ja smejem nečemu.. Sve je nekako čudno i mutno kao neka iluzija, kao da sanjam sve.. Ujutru kada ustanem ili kada malo prespavam preko dana pa se probudim to izgleda dobro nekoliko minuta ali čim se ja sjetim te nerealnosti ona se vrati, mislim ona bi se verovatno vratila i da ne mislim o tome. Stvarno jeziva stvar, ne znam ni kako opisati to, evo danas je drugi dan za redom kako mi je tako pa sam se obratio vama za pomoć..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Osjećaj nerealnosti

Post od aaaca »

Вероватно си дехидрирао. Купи у некој спортској радњи напитак за рехидратацију па попиј бар литар дневно. Одличан је Исостар.

Ако ништа друго онда скувај неку супу са доста Вегете - опет литар-два дневно.
Odgovori