Osip na penisu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 24, 2007 1:05 am
Osip na penisu
Pozdrav, U vezi sma sa djevojkom oko 7 mjeseci. Redovno imamo sex.Prije par dana smo bili na putu i prilikom tusiranja ona je primjetila osip na penisu. Osip je bio na samom vrhu penisa i u bio je u vidu tamno crvenih, malih, povrsinksih kvrzica. Osip je bio suh i niti je imao neki miris, nije peckao. Poslije dna vremena se poceo da povlaciti. U razgovoru sa prijateljima i roditeljima receno mi je da ispirem kamilicom, mada sam ja insistirao na urolug. Molim Vas za savjet ili mozda opis problema upucuje na neku poznatu cinjenicu!?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
Re: Osip na penisu
Da nije balanopostitis?Prolaznik99 napisao:Pozdrav, U vezi sma sa djevojkom oko 7 mjeseci. Redovno imamo sex.Prije par dana smo bili na putu i prilikom tusiranja ona je primjetila osip na penisu. Osip je bio na samom vrhu penisa i u bio je u vidu tamno crvenih, malih, povrsinksih kvrzica. Osip je bio suh i niti je imao neki miris, nije peckao. Poslije dna vremena se poceo da povlaciti. U razgovoru sa prijateljima i roditeljima receno mi je da ispirem kamilicom, mada sam ja insistirao na urolug. Molim Vas za savjet ili mozda opis problema upucuje na neku poznatu cinjenicu!?
Hvala unaprijed
-
- Aktivan član
dr Sasa napisao:Da nije balanopostitis?Prolaznik99 napisao:Pozdrav, U vezi sma sa djevojkom oko 7 mjeseci. Redovno imamo sex.Prije par dana smo bili na putu i prilikom tusiranja ona je primjetila osip na penisu. Osip je bio na samom vrhu penisa i u bio je u vidu tamno crvenih, malih, povrsinksih kvrzica. Osip je bio suh i niti je imao neki miris, nije peckao. Poslije dna vremena se poceo da povlaciti. U razgovoru sa prijateljima i roditeljima receno mi je da ispirem kamilicom, mada sam ja insistirao na urolug. Molim Vas za savjet ili mozda opis problema upucuje na neku poznatu cinjenicu!?
Hvala unaprijed
Stvarno si prevrsio svaku meru. Jedno je dobra namera, a drugo reklamiranje sajta. Nije me mrzelo da pogledam sve tvoje poruke i nema one u kojoj si propustio da postavis neki link ka tom sajtu koji reklamiras. Oladi malo. Kakav je to nacin da plasis decka ovakvom dijagnozom kad moze biti X stvari?
Obuzdaj se
Balanopostitis nije neka tesko i neizlecivo stanje, ali je svakako najbolje da uvodnu i zavrsnu rec da urolog.girl_from_nowhere napisao:Stvarno si prevrsio svaku meru. Jedno je dobra namera, a drugo reklamiranje sajta. Nije me mrzelo da pogledam sve tvoje poruke i nema one u kojoj si propustio da postavis neki link ka tom sajtu koji reklamiras. Oladi malo. Kakav je to nacin da plasis decka ovakvom dijagnozom kad moze biti X stvari?
Obuzdaj se
A sajt * REKLAMA * nije komercijalan sajt (makar ne za pacijente) i doktori sa tog sajta ne reklamiraju svoju privatnu praksu...tu su mahom doktori iz Medicinskog fakulteta u Nisu i KBC Nis.
Sto se tice sadrzaja sam sajt je daleko, daleko ozbiljniji od ovog, mada mi se onaj sustinski deo sajta gde pacijenti postavljaju pitanja tim doktorima (sto je i osnovna namena) uopste ne dopada i smatram da su tu omanuli zestoko!
P.S. Pitanje za clana sa nickom dr Sasa:
Da li si ti stvarno dr ili si vrlo nevesto izabrao nick?
@GFN
Sad kad samo malo bolje pogledala marketinski orijentisanu opsednutost dr Sase tim sajtom, moram da se slozim sa tvojom kritikom.........................................................................................................................................!.
Skidam sa offtopica- i to na suvo!!!
Da li si ti stvarno dr ili si vrlo nevesto izabrao nick?
@GFN
Sad kad samo malo bolje pogledala marketinski orijentisanu opsednutost dr Sase tim sajtom, moram da se slozim sa tvojom kritikom.........................................................................................................................................!.
Skidam sa offtopica- i to na suvo!!!
-
- Aktivan član
Hm, ja nisam ni rekla da je to opasna i neizleciva bolest. Ali decko kad ode na taj sajt koji je dr sasa preporucio ima da se slogne kad procita. A dao je toliko malo informacija, da kao sto sam napisala moze da bude x oboljenja, da ne nabrajam sad. zato je verovatno dr sasa napisao balanopostitis bezveze, cisto da bi imao jos sta da izreklamira.
Da je dr sasa stvarno doktor, verovatno ne bi sebi dopustio taj luksuz da lupi dijagnozu.
Da je dr sasa stvarno doktor, verovatno ne bi sebi dopustio taj luksuz da lupi dijagnozu.
Prvo, nisam tek tako prestpostavio o cemu se radi, ali bez pregleda bi bilo neozbiljno da sa sigurnoscu kazem sta je u pitanju. Drugo, ne reklamiram nista, vec samo zelim da sve one koji imaju neki medicinski problem uputim na doticni sajt, jer mislim da je daleko najozbiljniji ne samo u Srbiji vec i sire. Imaju najbolji prikaz problema i iza svega stoji imenom i prezimenom lekar, i to kakvi lekari, doktori nauka, profesori univerziteta, vecina njih su predsednici sekcija u svojim specijalnostima na nivou Srbije Sta mislis, na kom ces stranom sajtu tek tako doci do saveta nekog profesora, a ovde je preko 30 doktora nauka volonterski ukljuceno u tu pricu. Uostalom sajt je prvi takve vrste u Srbiji, pre svega mislim na sveobuhvatnost i strucnost. Uostalom, neke moje kolege pisu za taj sajt, a znam pouzdano da su medju njboljima u svojoj oblasti u Srbiji, a neki i u svetu. Mislim da treba pohvaliti te ljude koji su se dosetili da sami nesto ovako korisno osmisle i da li ti imas predstave koliki je to posao. Pitam se sta si ti uradila u zivotu, pa ovako kritikujes ovakav poduhvat. Uostalom obicno se kritike i dobijaju od najvecih neradnika.
Trece, medju kolegama se prica da je ovaj sajt pre desetak dana od strane strucnjaka proglasen za najbolji sajt iz oblasti e-medicine i zdravlja u Srbiji i da je od strane WSA (najpoznatije globalne mreze koja se bavi unapredjenjem edukacije i informisanosti pri Ujedinjenim Nacijama, najprestiznije takmicenje) nominovan za izbor za najbolji health content na svetu.
Mladim ljudima treba dati podrsku u ovakvim poduhvatima jer je malo stvari u kojima se mozemo takmiciti sa svetom.
Trece, medju kolegama se prica da je ovaj sajt pre desetak dana od strane strucnjaka proglasen za najbolji sajt iz oblasti e-medicine i zdravlja u Srbiji i da je od strane WSA (najpoznatije globalne mreze koja se bavi unapredjenjem edukacije i informisanosti pri Ujedinjenim Nacijama, najprestiznije takmicenje) nominovan za izbor za najbolji health content na svetu.
Mladim ljudima treba dati podrsku u ovakvim poduhvatima jer je malo stvari u kojima se mozemo takmiciti sa svetom.
-
- Aktivan član
Prvo, to sto sam ja uradila u zivotu ostavi meni i ljudima koji me poznaju da procene.
Drugo, protiv tog sajta ja nemam apsolutno nista, ali imam protiv takvog reklamiranja. Lepo otvori jednu temu na "pitanja i odgovori" gde ces napisati kako je to super sajt i kraj. Ko zeli, oticice i pogledace, a ne na ovako pokvaren nacin da samo trazis pitanja ljudi na koja mozes da odgovaras postavljanjem linka ka tom sajtu.
Bas neobicno da nisi dao ni jedan odgovor u kom nije ostavljen link, zar ne? Upravo to govori o nameri reklamiranja, a ne pomoci.
Drugo, protiv tog sajta ja nemam apsolutno nista, ali imam protiv takvog reklamiranja. Lepo otvori jednu temu na "pitanja i odgovori" gde ces napisati kako je to super sajt i kraj. Ko zeli, oticice i pogledace, a ne na ovako pokvaren nacin da samo trazis pitanja ljudi na koja mozes da odgovaras postavljanjem linka ka tom sajtu.
Bas neobicno da nisi dao ni jedan odgovor u kom nije ostavljen link, zar ne? Upravo to govori o nameri reklamiranja, a ne pomoci.
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nemam nameru da branim nikoga, jer sam i sama imala problema sa osobom koju sam kritikovala povodom reklamiranja ,ali dr.Saša je stavio u ''potpis'' svoju reklamu ,mada i u odgovoru se poziva na reklamu!
A šta bi rekli za ovo ja sam zblanuta uđite na ''dermatologiju-kozmetologiju''
Izvinjavam se zbog promene teme ,ali morala sam jer vidim da ne odobravate isto što i ja!
A šta bi rekli za ovo ja sam zblanuta uđite na ''dermatologiju-kozmetologiju''
Pa na istoj temi devojka pita ko bi mogao da je šminka za svadbu a ista osoba odgovara,zato oprez pri kupovini i savete za neku ozbiljniju neg pogotovo za osetljivu kozu potrazite kod svog kozmeticara.Ja vam preporucujem renomirani salon jasna u cara urosa 27 sa dugom tradicijom od 30 godina,vidimo se tamo saveti i pregledi su besplatni
E ovo su podle stvari po meni .I upravu je girl from ..... otvori temu pa reklamiraj pošteno ,a ne pozivaj narod koji traži pomoć ovde!evo ja
Izvinjavam se zbog promene teme ,ali morala sam jer vidim da ne odobravate isto što i ja!
-
- Novi član
Meni se ovo skroz povuklo
i ipak sam zakazao termin kod urologa .... hvala svima koji su imali dobre namjere!
-
- Novi član
..
Bio kod cika doktora i on rekao da iritacija moze biti povezana sa deterdzentom, vesom ili vrucinama. Chika Dr. iskljucio da je uzrokovano polnim odnosom. Na pregledu mu je Dr. konstatovao varikokelu prvog stepena, tj prosirenje vena kod lijeve mosnje, uzrokovano vecim fizickim naporima. Ipak da mi ja da uradim bris uretre (radi osipa) i spermiogram radi varikokele.
Eto ... toliko od mene. Ostajte zdravi i veseli!
Eto ... toliko od mene. Ostajte zdravi i veseli!
-
- Aktivan član