osecaj umora kad je suncan dan
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 27, 2018 6:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
osecaj umora kad je suncan dan
Postovanje, zovem se Slobodan i imam pitanje...simptomi su poceli tokom letnjeg perioda osecaj hronicnog umora kad je suncan dan...radio sam onalizu krvi sve je u granica normale dobri su i magnezijum ikalijum i sve ostalo...nalaz stitne zlezde tiroksin oko 6 ostala dva hormona su dobra.. ne osecam nesvestice ne ostajem bez vazduha samo jak osecaj umora kad je suncan dan... sta predlazete koje pretrage da radim
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 20, 2018 1:34 pm
Re: osecaj umora kad je suncan dan
Umor moze biti posledica bukvalno svacega, pocev od stresa, anksioznosti, nesanice, ne uzimanja dovoljno tecnosti do razlicitih neuroloskih, psihjatrijskih, srcanih bolesti i tako dalje.
Najbolje krenuti od pritiska, mozda pada leti zbog sirenja krvnih sudova. Cak i ako je normalan, a inace ume da Vam bude visok. Najbolje je otici kod izabranog lekara a on ce Vas uputiti dalje. Najverovatnije internisti i neurologu.
Najbolje krenuti od pritiska, mozda pada leti zbog sirenja krvnih sudova. Cak i ako je normalan, a inace ume da Vam bude visok. Najbolje je otici kod izabranog lekara a on ce Vas uputiti dalje. Najverovatnije internisti i neurologu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 27, 2018 6:54 pm
Hvala na odgovoru... bio sam kod kardiologa pritisak mi je normalan ponekad blago povisen... iskreno posumljao sam da mi pritisak varira kad je suncan dan... sta se predlaze u takvoj sitvaciji neka blaza aktivnost ili mirovanje
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Када је сунчан дан без обзира где се налазиш или када си ти изложен директном Сунчевом зрачењу?