Imam tu bakteriju,ne u velikim kolicinama,pijem lekove,trebalo bi da je sredim za 10 dana. A ne znam da li ona moze da bude uzrok svega opisanog od mojih problema? Pogledacu stranicuaaaca napisao:Прошврљај по мом сајту. Имаш природне лекове за ту хеликобактерију које можеш да примениш и без анализа - имао је или немао.
http://*/index.html?stranica=s ... je/zeludac
Osecaj ubrzanog rada srca pred sam san
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Osecaj ubrzanog rada srca pred sam san
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Имаш неколико особа на форуму који сведоче о томе да су их антибиотици против хеликобактерије потпуно упропастили. Питај Васу...
Zelim da kazem ljudima koje muci slican problem kao i mene da sam otkrio sta je. Problem nije zdravstvene,prirode,vec psiholoske. To,ako imate problema pred spavanje,osecatate napetost,strah i nervozu,osecaj ubrzanog lupanja srca,tj. ubrzan rad srca,nervoza zeluca,uplasenost,itd... da je to sve posledica,stresa,loseg zivota i preopterecenosti.Kome nije to,onda je,jednostavno-anksioznost. Znaci,to je u pitanju. Ne treba da posecujete lekare opste medicine,kardologe,idete na razna snimanja i vrtite se tako u krug. Idite kod psihijatra da vam da neki antidepresiv da pijete. Meni je to licno,puno pomoglo i vec posle prvog dana sam spavao kao beba. U pianju je bila Lata + Leksilujum. Pio sam to mesec dana,posle toga mi je doktorka rekla da izbacim Lexilium jer stvara zavisnost a ove treba da se piju jos 5meseci. Ja nisam nastavio jer mi je bolje a ne bih da preterujem sa tim. Voleo bih da se ne upustam u to previse,dobro mi je ovako. Ali,NIKAKO-ne uzimati nista od tih antidepresiva na svoju ruku. Uvek se konsultujte sa doktorom.
Inace,vec je postalo nepodnosljivo,kada sam zakazao preglede kod psihijatra i kardiologa. Kod ovog drugog nisam otisao. Nemam vise problem. Nisam ga ni imao,ustvari.
Nadam se da cu nekome pomoci,ko bude procitao ovaj post,jer sam ja trazio izlaz svuda a nisam ga nasao nigde. Sve najbolje. I da... Laku noc.
Inace,vec je postalo nepodnosljivo,kada sam zakazao preglede kod psihijatra i kardiologa. Kod ovog drugog nisam otisao. Nemam vise problem. Nisam ga ni imao,ustvari.
Nadam se da cu nekome pomoci,ko bude procitao ovaj post,jer sam ja trazio izlaz svuda a nisam ga nasao nigde. Sve najbolje. I da... Laku noc.

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
А шта је било са твојом хеликобактеријом?
Pio sam lekove za to. To sigurno nije uzrocnik ovome. Isto je bilo i pre i posle toga.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 03, 2018 11:53 pm
Jel sad sve ok? Imam i ja taj problem 

Sad je sve ok,od onda vise nikad nisam imao taj problem. Nisam ni ulazio na forum,pa nisam video tvoju poruku.
Nadam se da si i ti sada dobro.
I nadam se da sam sa ovim nekome pomogao da resi problem. Mene je to ubijalo.Srecom,sve se dobro zavrsilo.
Lep i miran san svima.
Nadam se da si i ti sada dobro.
I nadam se da sam sa ovim nekome pomogao da resi problem. Mene je to ubijalo.Srecom,sve se dobro zavrsilo.
Lep i miran san svima.