Orgazam

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
RMilicaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 29, 2007 11:51 pm

Orgazam

Post od RMilicaB »

Ako postavljam pitanje na pogresnoj temi, ja se izvinjavam unapred.

Moj problem je veoma delikatan, bar za mene, te vas molim da mi pomognete. Naime, bez obzira koliko partnera volela, a uvek sam sa partnerom koga izuzetno cenim i do koga mi je stalo, zašto nikada ne mogu da doživim orgazam? Zašto se redovno javlja umesto opuštenosti i osećaj krivice?

Hvala unapred. :oops:
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

hmmm,Prvo volela bih da znam koliko imas godina? Ukoliko si jos dosta mlada...moze biti da imas osecaj krivice zbog svojih roditelja...
Ja sam imala slican problem...i nestao je vremenom. Vise nemam taj odvratan osecaj zato sto sam konacno shvatila da to sto radim je normalno za moje godine i nije nista ni ruzno ni sramotno.

Druga stvar. Masturbacija ti mnogo moze pomoci da upoznas svoje telo i saznas sta te uzbudjuje. Posle naravno i partner moze to isto primeniti da te zadovolji...

Da te utesim...samo se opusti,prihvati sex kao nesto normalno i sve ce doci na svoje mesto. Pokazi partneru sta te uzbudjuje,nemoj da te bude sramota i jednostavno se prepusti :)

Puno srece
yeleena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 03, 2007 6:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od yeleena »

definitivno masturbacija...dok ne upoznas svoje telo, sta te pokrece, sta ti prija, tesko ce drugi moci.... i meni je bilo tako, mislila sam da nesto nije u redu, dok nisam krenula polako u istrazivanje... samo se opusti, daj sebi malo vremena...doci ce!
Odgovori