Opreracija bradavica kod muskarca

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Opreracija bradavica kod muskarca

Post od Dejanbg »

Vec sam pisao o ovom problemu ali ponovicu jer treba da se odlucim da li da idem na operaciju.
Pre 5god su mi bradvice postale otecene (naduvane) i bolele su me. Bol je prosao ali su one ostale naduvane do danas. U pocetku je doktorka govorila da je to pubertetski ali sada je pubertet zavrsen i hormoni su mi u redu. Endokrinolog je rekao da je operacija jedino resenje jer se to samo od cekanja nece smanjiti. Hirurg je rekao da tu ima malo masnog (ali stvarno minimalno jer sam dosta dobro gradjen) i dosta viska zlezdanog tkiva. Operacija se radi tako sto se napravi mali rez ispod bradavice kroz koji se izvuce visak tikiva...
Ja jos uvek nisam siguran da li da operisem jer mi to dosta smeta ali ipak se pomalo bojim da li ce rezultat operacije biti dobar.
Voleo bih da mi neko ko je imao iskustva sa ovime kaze nesto vise i takodje bih zamolio da mi neko preporuci nekog dobrog plasticnog hirurga (moze i da radi privatno). Bilo bi dobro (iako zvuci smesno :oops: ) da mi neka devojka koja je ugradila silikonske implante (i zadovoljna je rezultatima) preporuci hirurga jer mislim da je ova intervencija za nekoga ko radi uvecanje grudi cista rutina...
Odgovori