oporavak posle otoplastike(korekcije usiju)???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
djp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 10:25 am

oporavak posle otoplastike(korekcije usiju)???

Post od djp »

operisao sam usi, a nisam sve stigao da pitam doktora sto sam hteo...konkretno zanima me: duz celoog uveta mi je neka linija(da li je to konac zategnut koji ce se resorptirati?).......da li smem da se kupam normalno, i da operem usi(jer osecam da su mi usi utrnule kad ih dodirujem)...... i kada cu moci da se osisam(sa masinicom, na kratko) ....izvinjavam se sto su malo glupa i mozda po nekome debilna pitanja, ali odgovori bi mi puno znacili :lol: :x da napomenem, proslo je 15 dana od operacije(sada nosim elasticnu traku preko usiju), operisao sam se u drzavnoj bolnici....hvala unapred :P
Hellboy321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 11:46 pm

Post od Hellboy321 »

I jos se nisi kupao ? :o
djp
Novi član
Novi član

Post od djp »

posto nemas nista pametnije da kazes bolje ti je da cutis :wink: :evil:
djp
Novi član
Novi član

Post od djp »

Poslao Hellboy321: Ned Okt 21, 2007 11:49 pm Naslov: Neka bolest . al ne znam sta je...
Imam nesto na testisu sto lici beleg crevno-braon boje....Imao sam to i ranije ali je nestalo , sto se ranije prosirilo i na penis u vidu ranice koje su se otvarale , nisam mogao da povrnem kozicu na penisu i koza mi se perutala...

Ako neko moze makar da mi kaze sta je . Ili jos bolje ako neko moze da mi kaze terapiju .

ja mislim da si dobio sidu :o
Hellboy321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 11:46 pm

Post od Hellboy321 »

Ahahah...Pa ti se stvrano nisi kupao 15 dana !!! Hahahah !!!
Bolje sida nego da operisem usi...

P.S. A ne bi voleo da sam dobio sidu , jer onda verovatno i tvoja mama ima sidu...
djp
Novi član
Novi član

Post od djp »

evo sad sam se istusirao, vise ne zdibam ko mladi lav :lol: 8) e, odmah prelazis na kevu? lol

sto se mene tice, ovu temu slobodno zakljucajte, saznao sam odgovore...............................................................................................................................................
Odgovori