operacija urasle dlake

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
markoBGG
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 01, 2013 3:32 pm

operacija urasle dlake

Post od markoBGG »

Postovani,

Imam 17 godina i vec neko vreme probleme sa uraslom dlakom. Sve je pocelo pre par godina, kada je prvi put zagnojilo. Tada su mi se napravile rupice u tom delu. Bio sam kod lekara, rekao je da ce to puci i da mi verovatno vise nece smetati. Nije zeleo da mi operise, jer je rekao da nije to stadijum za operaciju.

Medjutim, ponovo mi je zagnojilo, ali ovog puta se stvorila i neka izraslina velicine klikera koja mi vec nekoliko dana curi i izlazi krv i gnoj. Bio sam kod lekara i zakazana mi je operacija za dve nedelje.

Doktor je rekao da ce mi napraviti jedan rez od te rupice pa nadole, da ce izvuci to i da ce mi zasiti. Posle operacije, tog dana, idem kuci.

Sada, mnogo me je strah svega toga. Mnogo se plasim kako ce sve to ispasti, koliko ce me boleti i kako cu posle da reagujem. Znam samo da cu biti pod anestezijom, ali opet, mnogo me je strah. Da li ce ovom kratkom operacijom da se srede sve moje muke? Neki savet za pripremu i sl.?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: operacija urasle dlake

Post od _david_ »

savet za pripremu? nista, dobices lokalnu anesteziju, iskuliras bol psihicki i brzo ce proci.. ajde ajde sta si se usrao :)
Odgovori