operacija slijepog crijeva

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lastdayonearth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 10:39 am

operacija slijepog crijeva

Post od lastdayonearth »

molim vas da mi kazete koliko nakon operacije slijepog crijeva ne smijemo imati fizicki napor,dizanje necega teskog i sl..hvala
kostic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 3:23 pm

Post od kostic »

meni je doktor rekao 6 do 8 meseci bez veceg napora,medjutim i sada posle skoro godinu dana ako malo vise zapinjem pomalo me zaboli rana.Ovo je moje iskustvo mada ne mora da bude kod svakog isto,svi smo mi razliciti.
Digitron
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 11:46 pm

Post od Digitron »

meni npr nije nikakav problem bio ni 6 mjeseci nakon operacije da nosam po poligonu iz prve pomoci razno razne sluchajeve, rana se ne buni uopshte, za to koliko ne smije ne znam, ali ako morash podizi mishicima ledja a ne stomaka
lastdayonearth
Novi član
Novi član

Post od lastdayonearth »

meni je proslo dva mjeseca,a i sad me nekad zna rana ko malo"zapec" ili zaboljet par sekundi i prodje,je l se i vama slicno desavalo?
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

To sve zavisi od samog organizma.Sve je to induvidualno,neko moze za dva meseca neko sest.Moras sam to da procenis na osnovu reakcija tvog organizma.Naprimer da polako nesto probas,pa ako osetis neku neprijatnost da odmah prekines aktivnost.Ili da polako svoj organizam navikavas,prvo na mali napor,pa sve veci i veci.....

Zelim ti sve najbolje! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
lastdayonearth
Novi član
Novi član

Post od lastdayonearth »

hvala na odgovorima,jedino sto mene brine su te price kako se valjda nakon operacije moze lakse dobiti kila ... :-?
Odgovori