Zdravo, htela bih da vas pitam koliko kosta operacija skolioze u Beogradu, i da li sam sa 23 godine previse stara za tu operaciju?
Hvala lepo,
Fafi.
Operacija skolioze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 24, 2009 1:43 am
Operacija skolioze
Ko visoko leti, taj nisko pada, taj ko se ruga stigne ga tuga.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Novi član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Na zalost, ne mogu da dam ni priblizan primer, jer u pitanju nema dovoljno detalja koji bi olaksavali makar i pribliznu procenu. To bi bilo kao da ja pitam koliko kosta auto u SAD, bez preciziranja marke, snage motora itd.
Procedura u Srbiji je da, ukoliko se pacijent ne leci o trosku zdravstvenog osiguranja, vec sam placa lecenje, hirurg napise specifikaciju koja se operacija planira, kakva se vrsta anestezije planira, koji se materijal planira za ugradjivanje, koliko se procenjuje da ce pacijent ostati u bolnici posle operacije... Potom se pacijent upucuje u finansijsku sluzbu bolnice gde mu se izda predracun okvirnih troskova pa taj novac treba da uplati pre prijema u bolnicu. Sa cenama stvarno nisam u toku.
Mislim da je najbolje resenje da na internetu nadjete sajtove nekih ortopedskih ustanova u Srbiji. Tamo obicno postoje linkovi ka raznim sluzbama pa cete naci i link ka finansijskoj sluzbi, pa je najbolje da pitate njih.
Procedura u Srbiji je da, ukoliko se pacijent ne leci o trosku zdravstvenog osiguranja, vec sam placa lecenje, hirurg napise specifikaciju koja se operacija planira, kakva se vrsta anestezije planira, koji se materijal planira za ugradjivanje, koliko se procenjuje da ce pacijent ostati u bolnici posle operacije... Potom se pacijent upucuje u finansijsku sluzbu bolnice gde mu se izda predracun okvirnih troskova pa taj novac treba da uplati pre prijema u bolnicu. Sa cenama stvarno nisam u toku.
Mislim da je najbolje resenje da na internetu nadjete sajtove nekih ortopedskih ustanova u Srbiji. Tamo obicno postoje linkovi ka raznim sluzbama pa cete naci i link ka finansijskoj sluzbi, pa je najbolje da pitate njih.
-
- Novi član
Mora da postoji taj priblizan odgovor. Evo kad bih ja tebi davala odgovor kao sto si dao primer: "koliko bi kostao neki auto u USA?". Mogu da ti dam primer,ako kupujes novi da za $25-30 hiljada mozes da kupis nekih dobar auto pa cak i od neke mnogo poznate marke. Tako ako kupujes polovan od $8,000 pa nadalje naces neki donekle dobar auto. Tako moze i ti da das neki priblizan odgovor koliko bi kostala ta operacija....
Hvala lepo.
Hvala lepo.
Ko visoko leti, taj nisko pada, taj ko se ruga stigne ga tuga.