operacija skocnog zgloba...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 05, 2013 8:06 pm
operacija skocnog zgloba...
Pozdrav svima...operisao sam skocni zglob prosle godine u februaru,napukla mi je kost na 2 mesta i popucali svi ligamenti,imam plocicu i 6 srafova koje jos nisam skinuo! Oporavak mi je trajao oko 3 meseca dok nisam poceo da hodam lepo bez staka,bio sam u banji 45 dana...e sad, cim sam izasao iz banje poceo sam sa treningom u teretani polako mi se vracao oblik misica i snaga u levoj nozi,ali cak posle godinu i nesto dana leva noga tj list i butina su mi i dalje za koji cm manji od od desne iako guram fine kilaze na cucnju,leg presu itd...zanima me da li je moguce ikako vratiti velicinu lista,butine u prvobitno stanje?! ili ce mi ceo zivot biti leva manja od desne...hvala!
Re: operacija skocnog zgloba...
Да ниси можда повредио још нешто? Можда ти је пригњечен нерв који инервише ногу?
-
- Novi član
pa rekli bi mi valjda da jesam...sad ne znam mozda traje dugo taj oporavak atrofiranog misica,al opet proslo je godinu ipo dana...
Е Шоне, баш си оптимиста.
Мислиш да би ти рекли да си још нешто повредио? Да ли су прегледали карлицу и доњи део кичме? Наравно да нису.
Како си тако растурио стопало, шта си урадио?

Како си тако растурио стопало, шта си урадио?
-
- Novi član
haha a jbg sta cu
pa vracali se iz kafane
trezan sam bio u svakom slucaju,zima je bila zaledjene ulice, okliznuo sam se jednom i osetio bol u levoj nozi, ja reko ae uganuo sam zglob nista strasno a tad je vrv kost napukla i ja sam nastavio da hodam i posle par metara samo mi izleti kost ( nije otvorena rana bila) i padnem,reko ae da ustanem kad ono taban visi ko o konac
i tako jbg...sad me malo kompleks udara sto mi je manja leva od desne pa me to muci 

Лако може бити да си у пределу кука пригњечио нерв који инервише мишић те да због тога не може довољно да порасте. Да ли је то могао да ти уради исчашен сакроилијачни зглоб или шта друго, не знам. Мислим да би било добро да нађеш неког доброг костоломца да те опипа и погледа имаш ли где нешто исчашено.
-
- Novi član
reci mi druze,nisam jos izvadio plocicu i shrafove,kao preporucuje se da se izvadi al ne mora...pa sad dal je bolje da izvadim,hoce li mi se tad vratiti zglob u normalu jer je jos otecen i list u prvobitni oblik ili da ostavim jer mi je zglob tad jaci tj stabilniji zbog te plocice?