operacija prosirenih vena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bokica666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 3:53 pm

operacija prosirenih vena

Post od bokica666 »

imam 20 godina i strasno prosirene vene na oBe noge,zanima me da li se vene operisu vade samo tokom zimskog perioda ili moze u prolece?
PRE DVE GODINE SAM TREBALA DA SE OPERISEM ALI DOTICNA DOKTORKA NIJE HTELA DA NAPISE SVOJU PREPORUKU ZA OPERACIJU JER NISAM RADILA COLORDOPLER U NJENOJ PRIVATNOJ ORDINACIJI UZ OBRAZLOZENJE DA PODHITNO TREBA OPERACIJA ALI DA MORAM DA PONOVIM SNIMAK KOD NJE JER JE ONA NAVODNO BOLJA
Snezana123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2014 12:36 pm

Re: operacija prosirenih vena

Post od Snezana123 »

Proširene vene se mogu operisati u svako doba godine. Vene se ne moraju vaditi, kao što je to slučaj kod klasične operacije. Operacija vodenom parom je znatno bolje rešenje. Vena se ne izvlači već se kotisti toplota koja venu skvrči i ona prirodno sama nestaje. Oporavak posle operacije vodenom parom traje samo par dana i zato je ona mnogo bolja od klasične i operacije laserom.
marmad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 28, 2013 4:31 pm

Post od marmad »

Neka preporuka za kliniku gde se radi operacija ?Cena i jos poneka informacija???
Snezana123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2014 12:36 pm

Post od Snezana123 »

marmad napisao:Neka preporuka za kliniku gde se radi operacija ?Cena i jos poneka informacija???
Ja sam operisala proširene vene u poliklinici Drašković. Sve preporuke!Zaista su sjajni i doktor i cela ekipa.
Odgovori