Nisam znao u kojoj temi da postavim pitanje, pa rekoh možda ovde, ako bude neko mogao da mi pomogne...
Elem, moja majka treba da dođe na operaciju u KC Srbije. Ima uput za liječenje izdat od strane Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore koji pokriva sve troškove. Danas odem u KC Srbije (necu da navodim koji je Institut u pitanju...), dođem nekako do doktora koji radi traženu operaciju i ovaj mi ladno kaže "znate kako gospodine, ja NISAM POTPISAO UGOVOR sa državom da radim operacije osiguranika van Srbije. Tako da mogu uraditi operaciju ali jedino privatno i to vam košta toliko i toliko...".
Mene samo zanima da li me je dotični doktor slagao i kako bi bilo najbolje da ja sad reagujem, koga da pitam, kome da se obratim? Cifra uopšte nije mala tako da mi se isplati svo moguće cimanje.
Hvala unapred!
Operacija osiguranika iz Crne Gore u KC Srbije
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Operacija osiguranika iz Crne Gore u KC Srbije
Dok se ne javi neko strucniji da vam odgovori, ja bih licno pitala nacelnika bolnice ili mozda i zavod za zdravstveno osiguranje. Ako je drzavna bolnica, a ne privatna u pitanju, nisam bas sigurna da je dr. dao pravi odgovor, nego je verovatno video da moze da zaradi lepe parice. Na tu pomisao mi se kad se setim zdravstva u Srbiji okrene zeludac, glad za parama je nezajazljiva!
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Re: Operacija osiguranika iz Crne Gore u KC Srbije
a sto vi toga takozvanoga doktora ovde neprozovete imenom i prezimenom, ajde da odvojimo više žito od kukolja i da otpadnike koji truju ovaj sistem jednom žigošemo.scele napisao:Nisam znao u kojoj temi da postavim pitanje, pa rekoh možda ovde, ako bude neko mogao da mi pomogne...
Elem, moja majka treba da dođe na operaciju u KC Srbije. Ima uput za liječenje izdat od strane Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore koji pokriva sve troškove. Danas odem u KC Srbije (necu da navodim koji je Institut u pitanju...), dođem nekako do doktora koji radi traženu operaciju i ovaj mi ladno kaže "znate kako gospodine, ja NISAM POTPISAO UGOVOR sa državom da radim operacije osiguranika van Srbije. Tako da mogu uraditi operaciju ali jedino privatno i to vam košta toliko i toliko...".
Mene samo zanima da li me je dotični doktor slagao i kako bi bilo najbolje da ja sad reagujem, koga da pitam, kome da se obratim? Cifra uopšte nije mala tako da mi se isplati svo moguće cimanje.
Hvala unapred!
kažite makar ovde na forumu ime i prezime tog dripca u belom mantilu.
ajde, da jednom za svagda ispravimo stvari ODGOVORITE MI :
KOJA JE TO USTANOVA BILA?
A savet ću vam dati besplatan:
kažite mi koja operacija je potrbna i ja ću vam reći kod koga da odete u KCS ko to radi najbolje a dovoljan vam je samo taj uput što imate , i to bez kesice kafe ili whiskeya, a kamoli mita.