operacija krajnika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

operacija krajnika

Post od siki pardik »

zdravo.prekjuce sam operisala krajnike i sad imam dve ranetine u grlu.jedem,pijem,pusim,ne boli me,jedino sto na levoj strani rupa pocela da bude bela,nije krvavo kao na desnoj strani.imam jako neugodan zadah,ja mislim da je zbog toga.sta mislite jel treba da se obratim lekaru ili to tako treba da bude?pozdrav
Ema.D.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 09, 2011 4:02 pm

Re: operacija krajnika

Post od Ema.D. »

Pozdrav :)
Ja nisam lekar, ali sam i sama operisala krajnike i prosla tako kao i Vi-odmah jela, pila i nije me bolelo, a to sto se belo pojavilo, verovatno je gnoj. Ne znam iz kog razloga su meni bili rekli da ispiram grlo sodom bikarbonom, ali to sam radila i bilo mi je super. Medjutim, sada kad razmislim mozda bih ipak umesto sode bikarbone upotrebila 3% hidrogen :)
Da li nekada lekari uopste odgovaraju na postove ili ovaj forum sluzi kao reklama?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

siki, ja sam za afte(slicno je, rana i ovako i onako) pravio i ispirao grlo sa hexoralom, pantenolom, hidrogenom i vodom ako te bas zanima mogu ti reci sta i kako ide...elem, za par dana me je sve proslo a inace bi ko zna koliko trajalo...
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član

Post od siki pardik »

hm,hvala vam na odgovoru.pijem tablete protiv bolova,mada danas slabo pomazu.tesko gutam a voda koju pijem mi izlazi na nos.ovo bre ljudi smrdi,da se tako izrazim,pripadne mi muka kad ga osetim.koliko dana otprilike ce tako da bude?i da li je tacno da se ljudi ugoje posle takve operacije?
Ema.D.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 09, 2011 4:02 pm

Post od Ema.D. »

Ma daj, kakvo gojenje :lol: Niti se mogu ugojiti, niti oslabiti. A da smrdi, istina je, smrdi, ali tako mora dok rana potpuno ne zaraste. Hirdogenom 3% mozes komotno ispirati grlo, nista ti nece faliti. Mene su usi mnogo bolele posle operacije, a zasto ne znam ni sama...

Niko mi ne rece, jel odgovaraju nekada lekari na postove ili ne? Ja sam pitala nesto u vezi mladeza na licu, ali mi niko ziv nista ne odgovara.
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član

Post od siki pardik »

odgovaraju i lekari ponekad,kad stignu,uglavnom vise pomaze necije iskustvo,mislim lekari znaju mnogo vise sta je to i sta treba raditi,ali oni koji imaju iskustvo znaju i kako se osecaju i kako lakse sredjuju to.ako razumes.ja sam cula da se ljudi goje od te operacije,e sad si me razocarala,jer sam se ponadala da dodam neko kilce :D i ujedno resim problem sa apscesom grla.nema veze.probacu sa hidrogenom,hvala na prelozima svima,pa videcu,odvratno je,mislim da mi vise smeta smrad nego bol.pozdrav
Odgovori