Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Hvala na komentarima!
Sada koleno me manje boli ali pri naprezanju tokom dana javlja mi se otok uvece. Mada idem na terapiju do bolnice svaki dan,a to mi je pola sata peske! Radim vezbe za kvadriceps i idem na fizikalnu terapiju. valjda ce biti sve uredu,mada koleno mi na neke pokrete "skljoca"-pomeri se casica pa sa vrati u leziste! Tom zaboli malo ipak mislim da je to do ligamenata zato sto su iztegnuti!
Pre 18 meseci prilikom igranja fudbala desilo mi se da prilikom trka i sutiranja lopte dok sma bio na stajnoj nozi (leva) da sam zbog neravnog terena koleno izbio blago ka unutrasnjosti. Namestili su mi koleno i imao sam upalu pripoja kvadricepsa. Posle 8 meseci pokusao sam da igram mali fudbal rekreativno i prilikom jedno duela sa protivnikom on me je blago sa desne strane odgurnuo ramenom (rame o rame ) i ja sam bio izbacen vrlo daleko sa terena iako je bilo bas blago i javio mi se jak bol sa desne unutrasnje strane kolena negde na samom spoju kolena. Posle toga sam mirovao jos vise meseci poceo blago da trcim pravolinijski i nisam imao nikakvih smetnji. Ali prilikom trcanja i nagle promene pravca ulevo i iskretanjem noge u tom pravcu javlja mi se jak bol.