Operacija kolena (POMOC)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Djomla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 02, 2006 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Djomla »

Hvala na komentarima! :D
Sada koleno me manje boli ali pri naprezanju tokom dana javlja mi se otok uvece. :( Mada idem na terapiju do bolnice svaki dan,a to mi je pola sata peske! Radim vezbe za kvadriceps i idem na fizikalnu terapiju. valjda ce biti sve uredu,mada koleno mi na neke pokrete "skljoca"-pomeri se casica pa sa vrati u leziste! Tom zaboli malo ipak mislim da je to do ligamenata zato sto su iztegnuti!

Pozdrav! :D
shikos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 10:10 am

ligamenti

Post od shikos »

Pre 18 meseci prilikom igranja fudbala desilo mi se da prilikom trka i sutiranja lopte dok sma bio na stajnoj nozi (leva) da sam zbog neravnog terena koleno izbio blago ka unutrasnjosti. Namestili su mi koleno i imao sam upalu pripoja kvadricepsa. Posle 8 meseci pokusao sam da igram mali fudbal rekreativno i prilikom jedno duela sa protivnikom on me je blago sa desne strane odgurnuo ramenom (rame o rame ) i ja sam bio izbacen vrlo daleko sa terena iako je bilo bas blago i javio mi se jak bol sa desne unutrasnje strane kolena negde na samom spoju kolena. Posle toga sam mirovao jos vise meseci poceo blago da trcim pravolinijski i nisam imao nikakvih smetnji. Ali prilikom trcanja i nagle promene pravca ulevo i iskretanjem noge u tom pravcu javlja mi se jak bol.
Odgovori