Operacija katarakte na VMA?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Operacija katarakte na VMA?
Baka mi na jedno oko vidi 30% na drugom im avisok ocni pritisak. Inace je srcani bolesnik i ima visok krvni pritisak. Savetovali su joj da se laserski ukloni katarakta ali to na privatnoj klinici kosta 1200E. Zna li neko koliko ta operacija kosta na VMA i koliko dugo se ceka? Ili mozda znate neku drugu kliniku gde se to radi jeftinije. Hvala!
Pozdrav!
Krajme prosle godine, moja majka je operisala kataraktu na VMA (operisao ju je dr Stamenkovic). Sve zajedno sa pregledima i lezanjem (3 dana), kostalo je oko 50.000 din. To je tada bilo oko 600 €. Poznato mi je da se cena u privatnim klinikama krece oko 1000 do 1500 € (!!!). Sto se tice cekanja, nije bilo dugo. Naime, oni, kao i svi ostali, malo „mesaju“ pacijente, a to znaci - malo vojnih obveznika i njihovih porodica, koji ne placaju, a onda malo civilnih lica koja placaju. Tako da imaju stalni priliv sredstava. Pregled je na 4. spratu - odeljenje funkcionalne analize. Lezanje je na 13 spratu. Ponesite sve postojece rezultate ranijih pregleda.
Pozdrav,
mr M
Pozdrav,
mr M
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ukoliko zelis jos malo da se raspitas, ima doktorica u NS ko koje moja majka ide, mogu da ti dam elefon pa da pitas kolik to kosta ovde. Sto se tice profesorke Latinovic mogu samo da kazem da joj je moja porodica beskrajno zahvalna, jer je prihvatila da operise moju mamu kada to bukvalno niko nije hteo. Jos jedna potvrda da je strucnjak jeste i to da kod nje dolaze bolesnici iz svih okolnih drzava.