Operacija ili ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Operacija ili ?

Post od miikii22 »

Vec duze vreme prisutan mi je zadah , isao sam kod vise doktora i zubara :) Zubar kaze da mi je sve ok , isao sam i kod gastro da proverim zaludac i proveravao stolicu nesto za neke bakterije , nije nista imalo i kao odg je bio ako nemas kiselinu koja se vraca nije to do zeludca :) Naravno desi da se pojavi kiselina ali ne cesto , nekad kada jedem testo :) I na kraju sam otisao kod otorinolaringolga , videvsi moje krjanike rekao da su ok ali da ako zelim mogu da ih maknem posto su ,,mozda'' uzork zadahu .... Eee sad ovo mozda me lomi vec godinu dana hocul il necu da ih maknem , jeste to rutinska operacija ali opet nesto nisam siguran ... Pa ako moze neka pomoc ili savet dobro bi dosao :) Ili kako uopste proveriti sta mi prouzrukuje zadah ? :)
Bg992
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 21, 2014 9:24 pm

Re: Operacija ili ?

Post od Bg992 »

Ja sam operisao krajnike i mogu da ti kazem da operacija jeste rutinska i oporavak relativno brz.Ali ne znam sta znaci mozes da ih maknes!?Ako su truli ili hronicno uvecani onda se vade,za zadah ne znam.Obicno ide ili od stomaka,pokvarenih zuba ili trulih krajnika.
miikii22
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 7:09 pm

Re: Operacija ili ?

Post od miikii22 »

Pa to je bio odgovor doktora ... Nije mi delovao da je bas to uzrok zadaha , nego komentar pa mozes da ih maknes oni su cesto uzrok zadaha jer je pogledao izbestaj gastro. i video da su mi uredni zubi ... Ne znam sta da radim , nije mi problem da operisem samo me strah da nisu oni uzork aa bez razloga da ih operisem ... Jer ne znam moze li negde da se utvrdi sta mi je uzrok zadaha ...
Odgovori