opasan mladez
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
opasan mladez
imam 29 god.i uzasno se plasim.Potreban mi je pravi strucnjak u resavanju dileme "sta uraditi s mladezom?".precnik je oko 1.5cm,dve boje,neravne ivice i moj veliki razlog za strah.Puno ce mi znaciti svaki dobronamerni savet i necije iskustvo.Hvala 

interesuje me uklanjanje mladeza koji je precnika 1.5 cm,dve boje,neravnih ivica i moj uzasni strah zbog toga.Potreban mi je pravi lekar kome mogu verovati.Znacice mi sve vezano za ovu temu.HVALA
Zvrki, ako ste iz Beograda možete se uputiti na dermatološku kliniku, ili možda pravu na plastičnu hirurgiju. Dermatološka klinika je kod kliničkog centra, a plastična hirurgija u Zvečanskoj. Ako niste iz Beograda...opet su ove opcije u pitanju-dermatolog ili plastičan hirurg
I da , treba uput.
Svako dobro
I da , treba uput.
Svako dobro
Opasan mladež
Prošle godine su mi hirurški uklonili mladež koji je počeo da se menja-raste, menja boju...hvala Bogu biopsija je pokazala b.o. No, pošto je dotični hirurg moj dobar prijatelj malo smo ćaskali o metodama uklanjanja...pod tim mislim na lasersko uklanjanje koje ne ostavlja ožiljak. Elem, čovek mi je izričito rekao da su najsigurnije intervencije uklanjanja mladeža upravo one konzervativne, klasične koje podrazumevaju stari dobri skalpel. Sa njegovim mišljenjem se složila i dr dermatovenerolog koja je i uočila promene. Eto. Ožiljak i nije tako strašan posebno ako ga mackaš Jomelopom.
Pozdrav, Ksenija
Pozdrav, Ksenija