opadanje kose
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
opadanje kose
imam samo 15 godina a primijetio sam da mi kosa vec duze vrijeme u strasno velikim kolicinama opada... isto tako vec godinama imam perut kojeg nikad nisam uspio da se rijesim...dali bi trebao da odem kod dermatologa? i sta bi od prilike mogao da bude uzrok tolike peruti i tolikog opadanja kose?
Re: opadanje kose
Verovatno imas seboreju, i verovatno si i kao beba dugo imao takozvani "polip" po kozi glave. Ako si sklon celavljenju moze da se desi da ti kosa opadne u velikim kolicinama do 20. godine. Sad ti to izgleda strasno, ali veruj mi da nije. Meni se desilo isto, i sad brijem glavu. Upravo ovakva "frizura" mi je povecala samopouzdanje jer sam shvatio da je to nesto sto apsolutno ne utice na kvalitet zivota.
Idi kod dermatologa i vidi sta ce ti reci. Pokusaj svaki tretman, naravno. Neces tek tako da se prepustis opadanju kose. Ali ako ti je muska celavost sudjena ne stresiraj se mnogo. Odi u teretanu, osisaj se skroz kratko i budi cool. Videces da neces da manjkas ni u devojkama ni u ostalim carima zivota.
)
Idi kod dermatologa i vidi sta ce ti reci. Pokusaj svaki tretman, naravno. Neces tek tako da se prepustis opadanju kose. Ali ako ti je muska celavost sudjena ne stresiraj se mnogo. Odi u teretanu, osisaj se skroz kratko i budi cool. Videces da neces da manjkas ni u devojkama ni u ostalim carima zivota.

Re: opadanje kose
I ja imam mnogo peruti, sad sam kupio sampon BIOMELEM, kazu svi da je extra, pa probaj...