Opadanje kose

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
DeepPurple99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2019 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Opadanje kose

Post od DeepPurple99 »

Pozdrav,

Imam 20 godina i počela je da mi opada kosa. Do sada nisam imao nikakvih problema sa opadanjem kose, međutim, od početka ove godine (februar ili mart) nakon tuširanja kod slivnika vidim pramen opale kose. Dovoljno je samo da nanesem šampon i protrljam kosu par puta i na šakama već vidim 10 - 15 vlasi. Skoro svaki dan perem kosu i koristim isti šampon već mesecima ali, recimo, kada kosu ne operem ponekad dva dana onda je situacija najgora. Kosa mi se slabo peruta i nije počela da se povlači kod zalizaka a opada mi većinom u predelu temena. Želeo bih da vas pitam da li je opadanje kose čisto genetsko, ako nije, koji još faktori doprinose opadanju kose i da li je moguće da se uspori? Mom ocu je ovo počelo sa 30 godina ali eto čovek i sa 64 nije skroz ćelav, ja bih voleo da mogu da sačuvam kosu do 30 isto ali ako se ovako nastavi bojim se da ću je dosta ranije izgubiti :( Ne koristim nikakve proizvode za kosu kao što su gelovi, vosak itd. slabo nosim kape, kačkete (ako to ima ikakvog značaja uopšte). Ako ste nekako uspeli da usporite opadanje kose, molim Vas napišite šta ste uradili/promenili.

Hvala,
Darko
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Opadanje kose

Post od aaaca »

То ти је највероватније последица стреса. Можда ти фали и неки од минерала или витамина али не може због тога тако нагло да се деси.
voque
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 03, 2018 4:54 pm

Re: Opadanje kose

Post od voque »

probajte PRP tretman
Odgovori