Opadanje kose
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2018 10:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Opadanje kose
Imam 18 godina i imam problem sa aknama,naime mucim muku od 12 godine pa do danas,medjutim nije to ono sto me muci.Zadnjih godinu dana mi izlaze po glavi kao potkozne bubuljice,pri cemu me na pocetku jako boli,onda nestane,ostane malo tvrdo i kao uzvisenje i kosa opadne,a potkozna bubuljice je popunjena obicno nekom prozirnom tecnoscu,nakon nekog vremena se popuni,ali nove se pojavljuju.(veoma ruzno izgleda zbog toga sto mi je gusta kosa)Visine sam 190 i imam oko 100kg.Isao sam kod privatnog dermatologa i on mi je prepisao 2-3 terapije,a sto se tice opadanja kose rekao je proci ce.Dermatolog u bolnici mi je prepisao jaku terapiju i rekao da ce ovo jos dugo da traje(uopsteno bubuljice) i da ovo nije alopecija,jer na kojem god mestu ima bubuljica nestane kosa,a frizer mi je rekao da je zbog pokvarenih zuba,neko zbog kilaze,neko kaze da je zbog stresa.Ne trazim ja neko sredstvo da mi poraste kosa jer znam da je to nemoguce ali bih voleo da ako biste mogli otprilike odrediti uzrok,jer sam isao kod dermatologa al oni samo prepisuju random tablete i kreme.Tako da ako neko moze,pomoc?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Opadanje kose
Промени исхрану.